Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ılımlı bir gün geçireceksiniz. Aslında sevgilinizle aranızda bazı çözülmeyen sorunlar var ve siz bu sorunları birbirinizi kırmamak için ortaya koymuyorsunuz ama bir zaman sonra bu sorunlar aranızda uçurumlar açılmasına neden olabilir. Bu yüzden arada sırada anlaşamadığınız konuları bir masaya yatırmanız ve anlaşabileceğiniz noktaları tespit etmeniz, ilerde daha sağlıklı bir şekilde ilişkinizi sürdürmenize yardımcı olacaktır.

Bugünyaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Ancak, Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde çok kazançlı olacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek. Ancak her konuyu son dakikaya bırakma huyunuz yüzünden de zor durumlarla karşılaşacaksınız.

Bugün Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde maddi konularda bir rahatlama hissedeceksiniz. Bazı borçlarınızı da hemen kapatmayı düşüneceksiniz.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şansınızın açık, sizi mutlu eden gelişmeleri yaşayacağınız bir güne başlıyorsunuz. Ekonomik durumunuzu ilgilendiren olumlu haberler alabilirsiniz. Maddi olarak rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz paralar hesabınıza geçebilir. Miras konusu varsa bugün sizin lehinize dönen haberler alabilirsiniz. Bugün herkesi pozitif etkileyen görünüm sizlere de ikili ilişkilerinizde şans verecektir. Partnerinizden beklemediğiniz romantik davranışlar görebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kararlarından geri adım atmayacaksın!Uzun zamandır cesaret edemediğindeğişikliği fikrini bugün gündemine gelecek. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, reklam ve tanıtım kampanyalarına katılabilirsin. İşini daha da genişletmek isteyeceksin. Duygularını dile getirmekte çok başarılı olduğun söylenemez. Sen imayla ya da farklı jestlerle karşı tarafa ilgini göstermeyi seversin. Ancak bugün hoşlandığın kişiye olan ilgini belli etmek adına elinden geleni yapmak isteyebilirsin. Uzun zamandır kalbini başka birine kapamış olan Boğa burçlarının ise yeminini bozacağı gün bugün diyebilirim. Evli veya sevgilisi olan Boğa burçları ise bugün aşklarını tazelemek adına romantik planlar yapabilir. Kendini özgüvenli hissettiğin bugünde, yaşam alanını değiştirmek gibi konular cazip gelecek. Hassas olduğun konularda ailenden istediğin desteği görememek seni üzebilir. Aldığın kararlarda geri adım atmayı düşünmeyeceksin.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin, anlayışlı ve olumlu bir tutum içinde bulunacaksınız. Hem de kafanız bu kadar karışık olduğu halde. Tabii bu tavırlarınızdan en fazla memnun olacak olan kişi sevdiğiniz. İlişkinizi daha sıcak ve olumlu hale getirmenin tam zamanı. Bu arada geriliminizi yansıtmaktan kaçının. Dikkatinizi yükseltin.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde sizi kriz sokacak gelişmeler yaşanabilir. Ortaklı para konularında dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz işlere de yöneleceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü kişiler ve özellikle kadınlarla karşı karşıya gelebilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa burcuhayatınızdaki imajınız giderek güçleniyor. Yaptığınız işle tanınmaya başladınız. Bazı konulardan bahsedilirken akla ilk siz geliyorsunuz. Her ne kadar ölüm-yaşam, kayıp-kazanç konularında deneyimler yaşıyor olsanız da genel anlamda günlük hayatınızdan memnunsunuz.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duyguları uçlarda ve yoğun yaşayacaksınız. Yaşam alanınızda değişiklik yapma ihtiyacınız artarken, bir süredir aradığınız eşyaları bulabilirsiniz. Tatminsiz güdüleriniz harcamalara sebep olabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınızla alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinde bulunduğunuz şartların sürekli değişkenlik göstermesi, farklı perspektiflerden bakmanızı ve esnek olmanızı gerektirebilir. Zorlandığınız zaman, gerekli esnekliği sağlaması için insanları yardıma çağırabilirsiniz ama yapacakları değişikliklere içgüdüsel olarak direnç göstermeyin.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 46" R
Ay
İkizler
25° 33' 31" R
Merkür
Koç
24° 26' 49"
Venüs
Boğa
13° 56' 57"
Mars
Koç
07° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 29"
Satürn
Balık
17° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 57' 14"
Neptün
Balık
29° 12' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 09"
Lilith
Başak
24° 30' 14"
True Node
Koç
15° 08' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>