Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bazı uyumsuzluklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz ve duygusal anlamda bir soğukluk hissedebilirsiniz. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz.

İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Karşınıza bazı küçük fırsatlar çıkacaktır ancak siz bunlarla ilgilenmek yerine dinlenmeyi ve yarım kalmış işlerinizi tamamlamayı tercih edeceksiniz.

Maddi konularda kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özelikle geleceğinizde yönelik maddi yatırımlar yapmaktan kaçınmalısınız.

Çevrenizdeki insanlardan ve gelişmelerden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olma merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir. Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Harcamalarınıza, ödemelerinize odaklanacağınız bir gün olabilir. Bankalarda vakit geçirebilirsiniz. Bugün çok güzel bir zaman dilimindeyiz. Saat 05:51'de Merkür Güneş'in kalbinde olacak. İçinizden geçirdiğiniz, olması istediğiniz ne varsa bugün çok içten isteyin. Gerçek olması mümkün. Ay'ın da desteğiyle özellikle kariyerinizle ilgili bir beklentiniz varsa şansınız çok yüksek olabilir. Başvuru yaptığınız şirketten bir telefon alabilirsiniz. Akşam saatlerinde fazla harcama yapmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularınla hareket ediyorsun!Bugün mantığın değil, kalbinbaşında. Gökyüzü duygularını yükseltebilir. Güne ait sorumluluklarını ertelemek istiyorsun. Fakat sorumlulukların ağır basarken isteklerin doğrultusunda hareket etmeni engelleyebilir. Beklentilerinin seni kaygıya düşürmesi ile fark etmeden kendini olumsuzluğa sürükleyebilirsin. Gün içerisinde harcamalarına özellikle dikkat etmen gerekecek. Ani çıkacak ödemeler seni bir hayli zorlayabilir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle oldukça keyifli bir gün akışınız olacak. Yakın çevrenden bir kişiye yönelik çıkışların, hem senin hem de onun daha önce dile getirmediği şikâyetleri dökmesine yol açabilir. Eleştirilerini dile getirmek için başka bir günü tercih etmelisin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet duygusu ilişkilerinizde artabilir ve bencillik noktasında bazı tartışmalar söz konusu olabilir. Buna izin vermeyin. İlişkilerde karşı tarafın baskıcı tutumlarına uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı para konularında dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda finansal değişiklikler yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kriz yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar ön plana çıkabilir. İşlerinizde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İlerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz için verimli bir hayat istiyorsunuz. Titiz davranmaya başladığınız yeni kararlarınızla uyumlu bir süreç sürdürebilirseniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne ikili ilişkiler damga vurmayı sürdürürken akşam saatleri derin ve konsantrasyon gerektiren konulara odaklanmak için uygun olabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelebilir, mücadeleci tarafınızı gösterebilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizdeki sahiplenme temasını derin detaylara girerek çözümleyebilirsiniz. Partnerle para paylaşımları ve güven duygusunu pekiştirmek sizin için önemli. Öğleden sonra ruhunuzu bir kelebek kadar özgür hissedersiniz. Ayrıca müşterilerle alakalı iyi haberler gelir. Spiritüel konular ve okült bilgiler için önünüze gelen fırsatları değerlendirin.

30 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kurduğunuz ortaklıklar, bugünün ana konuları olacaktır. İşbirliği veya belli bir hedefe doğru ortaklaşa hamleler yapmanız ya da sevdiğiniz bir insanın sorumluluğunu kendi başınıza yüklenmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi, yakınlarınızın sorunlarını çözmek için de ayırabilirsiniz.

30 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 01' 19" R
Ay
İkizler
17° 10' 37" R
Merkür
Koç
23° 50' 06"
Venüs
Boğa
13° 11' 49"
Mars
Koç
07° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 23' 34"
Uranüs
Boğa
22° 55' 06"
Neptün
Balık
29° 11' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 12"
Lilith
Başak
24° 26' 10"
True Node
Koç
15° 11' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>