Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde neden duyarsız biri gibi davrandığınız anlaşılamıyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz. Gönül işlerine tövbe etmiş gibisiniz.

Değişik planlarınızın hayatta karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz.

Arkanızı sağlamda hissedebileceğiniz bir tasarrufunuz yok ve de zor kazanıyorsunuz. Buna rağmen kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden de genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

Fazlasıyla uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz. Bu tavrınızdan bir an önce vazgeçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde kısa, ama beklenmedik sürprizleriyle verimli ve dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık ve sağduyu eksikliği görülebiliyor.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Duygular ciddileşiyor, sorumluluklar önemseniyor, günlük işlerimiz dikkatli bir şekilde yapılıyor. Güne adım atarken, kendimize güvenimiz gayet yüksek olacak. Öyle çok sıcak davranmasak da, sevdiklerimizin varlığını önemseyeceğiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, elimizde olmadan yaşanan ve bizi zorlayan kişi ve durumları işaret ediyor. Biz ifade etmeye çalıştıkça, sanki birileri anlamamakta ısrar ediyor. Böyle bir durumda sinirimizi boşaltmak da kolay olmayabilir. Bu saatlerde elden geldiğince sakin olmaya çalışalım. Kolay değil ancak bizim beyaz dediğimizi başkası siyah anlayabilir. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, başkalarından(aile-arkadaş-eş v.b) elde edilen gelirler veya başkaları vasıtasıyla yapılacak işlerle ilgili aceleci kararlar verilmemesi, biraz zamana yayılarak düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Bu işler olmayacak demiyorum. Ben derim ki, hem düşünün hem de sabırlı olun. Bu görünüm, güvenilir kişilerle yola çıkmanın ve ancak onlara itimat etmenin iyi olacağını gösteriyor. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, hedeflerinizi, ideallerinizi gerçekleştirme yönünde gayet arzulu olduğunuzu gösteriyor. Böyle bir etki altında kişi, güçlü ve etkin biri olmak isteğiyle dolu. Hem sosyal hayatta sevilen, elde tutulan biri olmak istiyor hem de konusunda deneyim sahibi, herkesin danıştığı biri olmak niyetinde. İşte bu enerji eğitimdenbaşvurularına, genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde ve dış dünyada sizi güçlendiriyor, dayanıklı hale getiriyor. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, huzur verici duygu ve paylaşımlara işarettir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü aile büyüklerine ve sevgiline ayırabilirsin. Yakın bir arkadaşın sakladığı bir meseleyi anlatabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için fazlasıyla hevesli olabilirsiniz. Fakat biraz daha beklemeli ve şartların sizin adınıza daha iyi oluşmasını beklemelisiniz. Acele ettiğiniz her işten iyi sonuçlar çıkmayabilir. Aklınızdan geçen projenin bu anlamda biraz daha zamana ve daha iyi geliştirilmeye ihtiyacı olabilir. Bu zaman içerisinde kendinizi işinize verip geliştirmeniz gereken yerleri keşfetmeniz ve şartlar sizin adınıza oluştuktan sonra harekete geçmeniz en güzel sonuçları da beraberinde getirecektir. Yine bugün kendisinden fikir alacağınız kişilerle görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu sizi yeteri kadar aydınlatacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yeteneklerinizin getireceği şansa işaret etmekte. Bir anda hiç tahmin etmediğinizin birinin desteği ile büyük bir şansla karşılaşabilir vehayatınızda çığır açacak bir girişimin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu teklif karşısında ürkek davranmamalısınız. Cesur olun kendinize güvenin yeteneklerinizin fark edilmesi ile birlikte önlenemez bir yükseliş dönemi başlıyor sizler için. Disiplinli davranın ve hiç kimsenin etkisinde kalmadan yüreğinizde kaygı ve korku oluşturmalarına fırsat vermeden hareket edin. Bu dönem ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olacak ve kariyerinizin en şanslı sürecini akıllıca değerlendirerek kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise adeta geri çekilip beklemeye başladınız. Siz uyarılarınızı rahatsızlıklarınızı ifade ettiniz her şeyden önemlisi beraberliğiniz için emek verdiniz.. Sıra birlikte olduğunuz insanda….

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle beraber yapacağınız gelecek planları devrede olabilir. Sorumluluk almak istemeyebilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, beklemediğiniz değişikliklerle sizi karşı karşıya bırakabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan aniden kopabilirsiniz. Her türlü sürprize açık bir gün. Sizin kadar mevcut düzeni korumak isteyen biri için bu süreç zorlayıcı olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yönünüz güç kazanacaktır. Bu durum mantığınızın olumsuz yönde etkilenmesine yol açabilir. Çevrenin söylediklerine kapılıp gitme tehlikeniz olduğundan, har zamankine oranla çok daha temkinli olmalısınız.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>