Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evet yeni ilişkiler için şanslı birgündesiniz. Şayet yalnızsanız bu yalnızlığınızdan beklenmedik şekilde kurtulabilirsiniz. Yeni ortamlara girmek sizin için sürprizler doğurabilir.

Gün boyunca dikkat ve özen gerektiren çalışmalar yapabilir, düşüncelerinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş ortamında değişiklikler mümkün. İstediğiniz yönde düzenlemeleri kabul ettirebilmeniz olası.

İş ve para konularında ağır giden şeylerde hızlanma olacağı gibi bugünlerdeamaçlı gezilere çıkabilirsiniz. Olumlu görünen anlaşmalar üzerinde gereğinden fazla ayrıntı üzerinde durmaya gayret edin.

Kendinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Son birkaç gündür yaptığınız aşırılıkları dengeleme zamanı geldi ve yeni sorumluluklarınızı aksatmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var. Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar siz herkes kadar etkilemiyor.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Olumlu bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün gündüz saatlerinde çok güzel etkiler devrede olacak. Tek yapmanız gereken şey hayal etmek olmalı. Hep yapmak istedikleriniz nelerdi bugün sadece düşünün ve bir karar alın. Yapmak istiyorum dediğiniz an artık olmaması için bir sebep kalmayacak. Pozitif gelişmeler alabileceğiniz bir gündesiniz. İyimserliğiniz etrafınızdakilere de yansıyacak. Seyahat planları düşünebilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Yeni eğitimlere başlama isteğiniz artabilir. Akşama doğru Oğlak burcundaki Ay, Plüton ve Mars etkileşimini aktifleştirecek. Sakin giden bir günü agresif kapatmamaya dikkat edin. Tepkilerinizde ölçülü olmaya gayret edin. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gücün artıyor!İletişim gücün artıyor! Konuşmalarınla her zaman olduğundan daha dikkat çekici olacaksın. Ağzından çıkan bazı kelimeler altın değerinde! Avantaj yakaladığın ilişkilerinde ön planda olmayı istiyorsun ve istediğin kişiye gerekli mesajı gönderebiliyorsun. Çalışan bir Boğa burcuysan, kendine yeterince vakit ayıramadığından dolayı canın sıkılabilir. Alışveriş tutkunu bastırman gerekirken seni kimse mağazaların önünden almayı başaramayabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bir eğitim ya da toplantı sırasında tanışacağın kişi seni oldukça etkileyecek. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinle birlikte sorunların üstesinden geleceksin. Kilo problemin varsa, spora yazılma kararı alacaksın.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve iletişim alanlarında önemli başarılar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda seyahatleriniz ve yurtdışı bağlantılı işlerde önemli projeler sunabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, uzaklarla ilgili bir konuyu yeniden gündeme getirebilir. Hassasiyetlerinizi daha çok anlatabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda şans kısmet sizden yana. İşyerini değiştirmek ya da terfi isteyen kişiler için olumlu bir süreç.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu az zamanda çokyapmak gerekebilir. Hukuki konular, yükseköğrenim, yurt dışı konularında geçmişten gelen haberler olası. Yakın çevrede hassasiyetler yaşanabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, egosantrik davranışlar sergileyen insanları karşınıza çıkartabilir. Komutan edasında davranmak, emirler vermek, dediğim dedik davranışlarda bulunmaktan şiddetle kaçının. Bazen siz ne kadar sakin kalsanız da karşınızdakiler tüm şartları zorlamak isteyeceklerdir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, üzerinde fazla düşünülmemiş, ani tepkilerle verilen kararların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların, gelecekte çeşitli aksaklıklara sebebiyet verme riski bulunmaktadır. Bu nedenle, her türlü maddi karar ve planlamayla ilgili olarak işi şansa bırakmamalısınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 59" R
Ay
İkizler
26° 18' 48" R
Merkür
Koç
24° 30' 13"
Venüs
Boğa
14° 01' 03"
Mars
Koç
07° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 16"
Satürn
Balık
17° 26' 37"
Uranüs
Boğa
22° 57' 25"
Neptün
Balık
29° 12' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 20"
Lilith
Başak
24° 30' 36"
True Node
Koç
15° 07' 42"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>