Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz.

Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık.

Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu.

İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz. Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu.

22 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:32 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. Yabancılarla temasımız, yolculuklar,görüşmeleri anlamında kendimizi kuvvetli hissedeceğiz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, disiplinli ve gayet ciddi şekilde dış dünya ile bağlantı kurarız. Sorumluluklarımızrı farkındayızdır ve insanlar üstünde etkili olmaya çalışırız. Size tavsiyem bunu çok fazla abartmamanız ve gerektiğinde nazik, uyumlu ve hoşgörülü olmayı bilmenizdir. Saat 16:19-23 Mart saat 05:28 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. İş hayatınız veya sağlığınızla ilgili konularda hassas davranabilirsiniz. Birilerine ayak uydurmak, onları idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Bazılarınız durup dururken bir şeyleri kafanıza takabilirsiniz. Ancak boşluk zamanlarında olumsuz duygulara elden geldiğince izin vermeyelim. Çünkü endişe denilen olgu, insanı bir başka kişinin veya bir durumun esir almasına izin vermemiz olur ki, bu çok yanlıştır. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

22 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki soruların cevaplarını bulacaksın. Birlikte olduğun kişinin senden beklentileri bir hayli fazla olabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak akrabalarınız ve arkadaş çevrenizle iletişimlerinize dikkat! Önünüze çıkabilecek engel olarak saydığınız her şeyi bir kenara koyun ve mücadeleci kimliğinizi ön plana çıkarın.

22 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uzak akrabalarınız ve arkadaş çevrenizle iletişimlerinize dikkat! Önünüze çıkabilecek engel olarak saydığınız her şeyi bir kenara koyun ve mücadeleci kimliğinizi ön plana çıkarın.

22 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelişime açık olmak, yeni fikirlere, yöntemlere ve değişime hızlıca uyum sağlayıp geleni saygıyla kabul etmek size geniş ufuklar açacak. Şansınızı zorlayın.

22 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde yoğunlaşma ve derinlik isteyen konulara odaklanabilirsiniz. Ancak gün içinde kontrolünüz dışında gelişebilecek beklenmedik durum ve sürprizlere hazır olmalısınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanıyorsunuz. Tek başınıza katılmanız gereken davetler sizi zorlayabilir. Bir partnerle yapılacak gezmelerse her açıdan sizi rahatlatabilir.

22 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek öğrenimle ilgili çalışmalar veya uluslararası bağlantılar için fırsatlar sizden yana olacaktır. Zihinsel ve hukuki konularda eğitim veya bilgi almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızı şımartma konusunda daha esnek olabilirsiniz. Duygusal ve zihinsel çıkışlara karşı hazırlıklı olmak ve bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir. Zihinsel ve düşünsel değişim/dönüşüm durumunuzla ilgili kendi sezgilerinizle mücadele etmek zorundasınız.

22 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı noktalara takılabilir, çözüm bulamayabilirsiniz. Bu noktaların yarattığı engeli ortadan kaldırmak için destek isteyin. Kendi başınıza çabalarsanız, bu sefer detaylarda kaybolup, asıl işi unutma riskini ortaya çıkarabilirsiniz.

22 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 55" R
Ay
Koç
27° 38' 07" R
Merkür
Koç
20° 44' 45"
Venüs
Boğa
08° 56' 50"
Mars
Koç
04° 41' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 06"
Satürn
Balık
17° 07' 15"
Uranüs
Boğa
22° 43' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 01"
Lilith
Başak
24° 03' 12"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>