Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevimliliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Bu kadar az veriyle bunca etkilenmiş olmanız, sizde yeniden kaderciliği geliştirebilir.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi. Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var. Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor.

23 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 05:28 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde etrafımıza karşı mesafeli dusak da, çıkarımız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu doğrultuda ele alarak düzenlemelisiniz. Saat 10:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, başkalarına yaptığınız iyiliklerden söz edilmesi, vefa duygunuzdan bahsedilmesi sizi mutu eder. Eğer çevrenizde güvenebileceğiniz, gerçek dost tanımlamasına uyan insanlar varsa hele bir de size bir parça destek vermişlerse değmeyin keyfinize. Saat 17:06 Ay-Venüs olumlu görünümü, bilinçli hareket etmenin, duygusal mevzularda gerçekçi düşünmenin gayet yararlı olacağını gösteriyor. Çünkü Venüs geri hareket dönemindeyiz. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsiz durumlara tahammülün olmadığını herkese anlatacaksın. Bu tavrından hoşlanmayanlara karşı net olacaksın.

23 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli otoriter figürlerle ortak işler yapmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili üstlerinizle görüşebilirsiniz. İş ortamında göz önünde olmak size keyif verecek. Devam eden işlerinizde yeni kararlar gündeme gelebilir. Bürokratik konularda uyanık olmalısınız. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız üretken olacağınız bir gündesiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın hareketleri sizleri bir hayli etkiliyor. Yönetici gezegeniniz Venüs size stres yaratmaya devam edebilir. Minik aksilikler olduğunda kendinize negatif enerji yüklememelisiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

23 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamanız üzerinizde sinir yapabilir. Yine de sakinlik ve aktiflik arasında bir köprü kurabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Ortaklığınız ve özel ilişkiniz konusunda daha kalıcı bağlantılar kurabilmek ve mevcut ilişkiyi daha sorumluluk gerektiren bir seviyeye taşımak için kafa yoracağınız bir etkide bulunuyorsunuz.

23 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 29" R
Ay
Boğa
02° 19' 22" R
Merkür
Koç
21° 00' 16"
Venüs
Boğa
09° 20' 26"
Mars
Koç
04° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 36"
Satürn
Balık
17° 08' 48"
Uranüs
Boğa
22° 44' 12"
Neptün
Balık
29° 06' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 04"
Lilith
Başak
24° 05' 19"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>