Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda buldunuz. Buna arkadaşlarınıza, eşe-dosta onaylatmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Bugünkü zorlu görüşmeyi düşünüyorsunuz. Çünkü bugünkü görüşmeyle elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başladı.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Böylece sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza el uzatabileceksiniz.

Asılsız bir bilgi alacaksınız. Bu bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Bugün ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor. Konunun içindeki diğer kişilerin buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  Saat 05:06 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm,  hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 13:42 Ay-Pluto karşıtlığı, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Saat 14:15 Ay-Merkür görünümü, farklı yönlerinizi, fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade edebilmeniz, herhangi bir konu üzerinde dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanız için gayet olumlu bir görünümdür. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın veya birlikteyaptığınız kişilerin istek ve ihtiyaçlarınızı görmezden gelmesi sorun yaratabilir veya en ufak manada dahi aynı tarafta olmadığınızı veya tamamen farklı kişiler olduğunuzu düşünebilirsiniz. İlişki vebirliklerinde zorlansanız da, hayatınıza giren yepyeni kişiler sürprizlere sebep olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle ilgili gelişmeler daha meşgul edici olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya gayret etmelisiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizin ertelenmesi Nedeniyle psikolojik Sorunlarınız artabilir. işinizi ihmal etmemelisiniz. Geçmişe göre daha tutumlusunuz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle beraber çok keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara aktarmak kolay olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz son derece iyi olacak.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir yolculuğa çıkmak için hem güçlü duygulara sahipsiniz hem de uygun zamandasınız. İş bağlantılarınızı ve haberleşme kanallarınızı arttırmak için de uygun başlangıçlar yapmaya müsaitsiniz. Ancak uluslararası kültürler ve hukuki konularda önemli bir dönüşüm sürecinde bulunuyorsunuz. Bu sizde duygusal baskı yaratabilir. Yakın çevre ilişkilerinde başlangıçlar yapma hevesindeyken anlam arayışı konusunda değişime açık ve kararlı olacağınız bir Satürn günündesiniz. İletişim konularında merhamet duygusu güdeceğiniz temaslar kurabilirsiniz.

24 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

24 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>