Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızın önünde engeller görünmüyor. Aşk ilişkiniz bugünlerde doruklara tırmanabilir. Partnerinizle karşılıklı olarak sıkı bir bağlılık içindesiniz.

Çok önemli bir konuda yüzeysel düşünüyorsunuz. Derinlemesine düşünüp doğru sonuçlara ulaşmanıza engel olan yanlış duyumlarınız var. İş yaşantınızdaki problemler gelip geçici. Abartıp kendinizi boş yere üzmemelisiniz.

Bu sıralar sizden büyük miktarlarda para çıkışına yol açabilecek tekliflerden uzak durmalısınız. Para sıkışıklığınızda, kısa vadede kayda değer değişmeler söz konusu değil.

Çalışma hayatınızda gerginliklere açık tartışmalardan bugün uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamınızda problem belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık. Özel yaşamınızdaki düzelmenin, ailenizle ilişkinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz haksızlık değil..

24 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:45 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto görünümü, güç sahibi olmak, farklı bir şeyler yapmak, kendinizi geliştirmek ve kontrolü elinizde tutmak arzunuzu işaret ediyor. Gerçeği bilmek istiyoruz. Bildiğinizde, öğrendiğinizde rahat ediyorsunuz. Tam tersi durumda huzursuz olmaktasınız. Bu görünüm, derinlikli düşünmenin önemini vurgularken, öfkenizi içinize atmaya neden olabilir. Böyle durumlarda zihninizi olumlu niyetlerle arındırmakta yarar var. Saat 15:46 Merkür- Jüpiter karşıtlığı,hayatından sağlığımıza ve günlük hayattaki işlerimize kadar her şeyi düzenli ve bilinçli şekilde gözden geçirmemizin önemini vurguluyor. Aceleci karar vermekten, abartılı hareket etmekten, üzerinde düşünmeden karar verip uygulamaktan uzak duralım. Bakalım, izleyelim, inceleyelim. Saat 19:03 Ay-Jüpiter görünümü, disiplinli ve gayet ciddi şekilde dış dünya ile bağlantı kurarız. Sorumluluklarımızı es geçmeyiz ve etrafımızdaki kişiler üstünde etkili olmaya çalışırız. Benim size tavsiyem bunu çok fazla abartmamanız ve gerektiğinde nazik, uyumlu ve hoşgörülü olmayı bilmenizdir. Saat 19:33 Ay-Merkür görünüm etkisinde, yeni projeler üzerinde düşünürüz ve bunları güvendiğimiz kişilerle konuşuruz. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

24 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana dayatılan işlerden ziyade kendine özel plan yapmak isteyeceksin. Planlı hareket etmek sana yarar sağlayacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kayıplara karşı dikkatli olmalısınız! Üstlerinizle olan ilişkileriniz ne kadar iyi ise şansınız bir o kadar fazla olacaktır.

24 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dış dünyadaki hareketlilik sürüyor, uzaklardan gelebilecek önemli haberleri dikkate almanız gerekebilir. Çevrenizdeki kalabalığın ya da çoğunluğun görüş ve fikirleri düşüncelerinize etki edebilir, baskı yapabilir.

24 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

24 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

24 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Karşınıza gelen bir işi kaçırmamak için tutamayacağınız sözler vermeyin.

24 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki alanınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje ve program üretebilirsiniz. Takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik ve sıra dışı konularda ilerleme sağlamak için uygun bir zamandasınız. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Merkür/Plüton etkileşiminden bugün menfaatinize pay çıkartabilirsiniz. Dört gün etkili olacak bu konum sayesinde metafizik konulara eğilim artabilir. Büyü, sihir gibi konular hakkında araştırmalar yapılabilirsiniz. İlginç kültürlere doğru tuhaf bir çekim hissedebilirsiniz.

24 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün alacağınız etkiler, yakın ilişkilerinize daha büyük önem vermenizi ve çevrenizle aranızda olan uyumu derinleştirmenizi sağlayabilirler. Bu uyumu, işbirliğine de dönüştürebilir ve görevlerin sırtınızda taşıdığınız yükünü hafifletebilrsiniz.

24 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 34" R
Ay
Koç
29° 03' 46" R
Merkür
Koç
20° 49' 26"
Venüs
Boğa
09° 04' 01"
Mars
Koç
04° 45' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 28"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 50"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>