Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkiniz gerginliğinizden etkilenmiyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var. Seviliyorsunuz. Size de bu ilişkide daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Çünkü onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Ama bu arada birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için fazla zorluyorsunuz.

Kendinizi çok sıkmanıza gerek yok. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz rahatsınız. Zamanla yarışmanıza gerek yok. Bu çılgınca koşuşturmalarınızın etrafınızda espri konusu yapılmasına boş yere kızıyorsunuz. Dostlarınız sadece sizin sağlığınızı düşünüyor. Hayatı bu kadar gergin yaşamanız hiç gerekmiyor. Sağlığınızla ilgili birtakım endişeleriniz bu panikçi yaşam tarzınızdan kaynaklanıyor olabilir.

25 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:42-16:48 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, karşılıklı görüşmelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Birileri hatalı davranabilir, biz de hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin önemi bir hayli fazlalaşır. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Ev taşımak, evde değişiklik yapmak, yolculuklara karar vermek, kiralamak, alım-satım, borç-alacak konularını iyice gözden geçiriniz. Etrafımızda gelişen olayları gözlem altına almalı, manevi değerlerimizi ön planda tutmalı, ancak fedakarlığımızın  sınırlarımızı da iyi çizmeliyiz. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir. Saat 16:48 itibariyle  Ay-Aslan burcunda ilerleyecek.  Bu enerji hem ilişkilerinizde hem eviniz sınırları içinde  kendinizi güçlü  bir şekilde ifade edebilmeniz için size destek çıkıyor. Bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz gayet kolay ve nerede olursanız olun ilgiyi üzerinize toplamanız mümkün. Kendinize güven duyarak,  hedefinizi belirleyebilir, günlük işlerinizi aktif bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterirsiniz.  Yuvanızı, ailenizi  ilgilendiren konularda Aslan kesilirsiniz. Kimsenin sınırlarınıza girmesine izin vermezsiniz. Saat 21:36 Ay-Venüs görünüm etkisinde, inandığınız her şey için mücadeleye hazırsınız. Eğer partneriniz veya sizi rahatsız eden birileri veya bir şeyler varsa ona göre tavır alırsınız. Saat 22:33 Ay-Güneş  ve saat 23:14 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissettiğimiz bir ortamda oluruz. Bu evimiz veya başka bir yer de olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve biraz olsun ferahlamaktır. Her dem var olsun yüreğimizin güzellikleri. Mutlu Pazarlar  Canlarım.  Her şey gönlünüzce olsun.  

25 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığını doğru kullandığınız zaman, her şey kısa sürede çözüyor. Bugün, dostlarınızın yardımı olmadan finans konularınızı tek başınıza halletmek istiyorsunuz. Sizin düşünceleriniz herkesten çok farklı olduğu için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok fazla. Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

25 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın veya birlikteyaptığınız kişilerin istek ve ihtiyaçlarınızı görmezden gelmesi sorun yaratabilir veya en ufak manada dahi aynı tarafta olmadığınızı veya tamamen farklı kişiler olduğunuzu düşünebilirsiniz. İlişki vebirliklerinde zorlansanız da, hayatınıza giren yepyeni kişiler sürprizlere sebep olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, yakın çevrenizde daha fazla hareket ve paylaşım olabilir. Öğleden sonra ailevi konular, eve yönelik işler gündeme geliyor.

25 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Hak etmediğiniz halde olumsuz ortam içinde bulunabilir ve hakkınızı dahi savunamayacak konuma gelebilirsiniz. Söz gümüşse sükut altındır, sabredin.

25 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Sanat alanlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Beklenmedik olaylar karşısında ani tepkilerden kaçının. Öğleden sonraysa evinizde dinlenmek öne çıkabilir.

25 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle eğitim, haberleşme, fikirleri ortaya dökme, planlamış olduğunuz faaliyetlere işlerlik kazandırma konularında ilerleyebilirsiniz.Ay'ın boşluk etkisi sizi bir parça tembel olmaya sevk etse de zihninizin işlek olması sayesinde değerli çalışmaları yapma konusunda kararlı ve hevesli olabilirsiniz. İtici güce sahip bir gökyüzü durumunu faydaya çevirebilirsiniz. Sosyal anlamda arkadaşlar,ortamı, topluluklar ve kalabalıklarla uyumlu ve sezgisel bir diyalog sürecinde bulunabileceğiniz özel etkilere de sahip olabileceksiniz.

25 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

25 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>