Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam size bir sürpriz yapabilir. Onunla sürdürdüğünüz uyum, kararsızlık çektiğiniz bazı konuları kafanızda netleştirecek. Yaşadığınız heyecan uzun ömürlü gibi gözüküyor.

Bugünlerde karşılaşacağınız yeni fırsatlarda, yeni bir gözle değerlendirmeler yapmanız yararlı olabilir. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, yararsız gibi görmeniz sizi yanılgılara götürebilir.

Para durumunuzdaki düzelmeler, bu sıralar iyice belirginleşecek. İyi duygularla, güzel niyetler besliyorsunuz. Ama yakın zamanda bunların amacına ulaşması güç görünüyor.

Bazı duyumlarınızın temelsiz, birtakım duygusal yaklaşımlara dayandığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz. Tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 08:56-13:06 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Problem kaldıracak halimiz yoktur. Yapacaklarınızı kafanızın içinde düzene koymanız ve o düzen içinde yerine getirmeniz gayet faydalıdır. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 13:06 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliği, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarını ön plana getiricidir. Gönlümüz, huzur ve güzellikleri yaşamaktan yanadır. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşum etksiinde, ailevi konuları ve ilişkilerimizi mercek altına almakta yarar var. Sağlığımız ne durumda, bu ilişkide neler bizi yoruyor, ev içinde yapılacak yenilikler veya ailevi konularda verilecek kararlar,ortaklığımızla ilgili meseleleri sinirlenmeden, sakince ele alınmalı. Enerjiniz yüksek fakat dışa yansıtmakta problemler yaşıyoruz. O nedenle endişelere, gerginliklere karşı dikkatli olalım. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, şefkat, sevgi olgularının ne kadar kıymetli olduğunu, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hissedeceğin bir gün. Duyduğun yalanı affetmek için kendini zorlasan da kırgınlığını gizleyemeyebilirsin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı belirsizlik duyguları sizi rahatsız edebilir. Ailenizin özel hayatınız üzerindeki etkileri aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak ve paylaşmak önemli. Duygusal açıdan daha verici ve fedakar olabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sizi anlayan kişilere hissettiklerinizden açıkça bahsedebilirsiniz. İnsanlara yol gösterirken aradığınız cevaplar kendiliğinden karşınıza gelebilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ağır bir gün yaşamaktasınız. Sabah saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar Ay'ın boşluk etkisi düşük enerjiler hissetmenize neden olacaktır. Zihinsel alanda ve bilhassa felsefe, kişisel gelişim konuları, ruhani çalışmalarla ilgili önemli ilerlemelere ve faydalı sonuçlara erişebileceğiniz gökyüzü etkilerine sahipsiniz. Sihir, büyü, fal gibi alanlarda merakınızı giderebilecek çalışmalar yapabilir, yaptırabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız etkiler, size, işbirliği ve ortaklık yapma eğilimi kazandırabilir. Bireysel davranmakta inat etmezseniz, bazı yararlar sağlayabilirsiniz. Günün potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmek için uyum ve dayanışma içinde olmalısınız.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 06" R
Ay
Boğa
02° 43' 48" R
Merkür
Koç
21° 01' 38"
Venüs
Boğa
09° 22' 29"
Mars
Koç
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 60"
Satürn
Balık
17° 08' 56"
Uranüs
Boğa
22° 44' 18"
Neptün
Balık
29° 06' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 09"
Lilith
Başak
24° 05' 30"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>