Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizinle çok ilgilenen biri var, siz farkında bile değilsiniz. O bu duygularını sizin yakınlarınızla da paylaşıyor. Bugün size açık bir mesaj verebilir. Bu ilgi hoşunuza gidebilir, kafanız karışabilir ama o kadar. Onunla kısa vadede bir birliktelik gözükmüyor.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz bur durum gelişiyor. Bugün bunun ipuçlarını göreceksiniz. İş yaşamınızda aydınlık günler sizi bekliyor.

Artık unuttuğunuz bir alacağınız bugün ödenebilir. Parasal açıdan küçük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz. Sizden destek bekleyenler var, fakat umursamıyorsunuz.

Bir yakınınız vereceği bir karar için sizden onay almak isteyebilir, sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha üretken olmak istiyorsunuz ama bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan bekledikleriniz bugün gerçekleşebilir. Sizi dostça davrananları ciddiye almanız pek çok problemi çözmenizde yardımcı olacak. Akşam üstüne doğru küçük bir huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Huzursuzluğun kaynağını siz değilsiniz ama bu canınızın sıkılmasına engel olmayabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftanın bu ilk gününde iki önemli görünüm bize eşlik ediyor. İlki saat 10:00 Güneş-Jüpiter kavuşumudur. Birlikte aynı ortamda çalıştığımız veyaicabı karşılaştığımız insanlarla ilişkimize dikkat edeceğiz, özen göstereceğiz. Ancak haksızlık karşısında  kendimizden ödün vermemiz anlamına gelmiyor. Biz de aynı şekilde buna gayret edeceğiz. Meselelere, tarafsız ve objektif şekilde bakarak  günlük hayatımızı  düzenleyeceğiz. Sağlığımıza mutlaka önem vermeli, dengeli beslenmeliyiz. Kilo alıp-verişlerimizi kontrol etmeliyiz. İkinci görünüm saat 21:43 Satürn-Kuzey düğüm arasında gerçekleşiyor. Size kimse maddi ve manevi anlamda destek çıkmayabilir. Ben kredi çekimi, borçlanma konularında sizi uyarmak isterim. Önünüzü görmeden adım atmayınız. Elinize para geçerse borcunuzu bitiriniz. Aslında bu görünüm altından kalkılamayacak büyük problem değildir. Sadece sizin daha iktisatlı, daha tedbirli davranmanızı işaret eder. Yeni haftamızın hepimiz için huzurlu geçmesi dileğimle,

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, kariyerinizi veya üzerinde yoğunlaştığınız işleri ilgilendiren alanlarda yeni şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi daha fazla gösterebilirsiniz. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Finansal işlerinizde stresler yaşayabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Zaman zaman günah işlediğinizin siz de farkındasınız. Kötülük yaptığınız için kendi kendinizi suçluyorsunuz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya işinizle ilgili şanslarla başlayacaksınız. İş hayatınızda çok güzel bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif sonucunda hep istediğiniz o istikrarlı gelişmeyi hayatınıza aktarabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz.Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Güneş ve Jüpiter arasındaki kavuşum açısı nedeniyle uzlaşma, uyum ve sağduyulu davranmakta coşkulu olabileceğiniz bir tutumlaarkadaşlarınıza ve çalışanlarınıza yaklaşabilirsiniz.

26 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

26 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 45" R
Ay
Koç
06° 05' 59"
Merkür
Koç
19° 38' 13"
Venüs
Boğa
07° 08' 33"
Mars
Koç
03° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 27"
Satürn
Balık
17° 00' 05"
Uranüs
Boğa
22° 38' 01"
Neptün
Balık
29° 03' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 12"
Lilith
Başak
23° 53' 27"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>