Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kararlarda ilk kişi olma eğilimi içindesiniz. Bu konuda ortak davranışlar, muhtemel gelişmeleri olumlulaştırabilir. Sağlam temellere oturtmaya çalıştığınız ilişkiniz, yeni gelişmelere açık.

İş bağlantılarındaki bazı aksaklıkları yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Son zamanlarda hatalı öngörülerle bir yetersizlik duygusu içine giriyorsunuz. Buna izin vermemelisiniz.

Bugün para tartışmalarından uzak kalmaya çalışmalısınız. Masrafları kontrol altında tutma çabalarınızda geri adımlarınız olabilir. Paranın denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz.

Size şu sıralar çok çekici gelen bir şey, bütçenizi ummadığınız ölçülerde sarsabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizdeki tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz. Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, tecrübeniz doğrultusunda insanlara rehberlik etmenizi, paylaşımda bulunmanızı, şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarınızla takdir edilmenizi sağlar. Ayrıca, yetenekleriniz doğrultusunda kendinize hedef belirlemenizde veya hedefinize ulaşmanızda yardımcıdır. Saat 11:23 Ay-Neptün kavuşumu kısa süreli olsa da, bizi ümitlendiriyor. Derinlemesine düşünmemizi sağlayan bu enerji altında gerek özel gerekse toplumda hayatta karşımıza çıkan problemlerin gerisindeki gerçeklere ulaşabiliriz. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, parasal ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde şöyle geriye çekilip düşündüğümüzü, parlak fikirler ve yaratıcı tarzda çözümler bulmaya çalıştığımızı gösteriyor. Çünkü fiziksel ve ruhsal anlamda beklenmedik durumlar yaşanması halinde kendimizi garanti altına almaktan yanayız. Gördük ki, piyasanın durumu veya bir takım nedenler, bazen hayatımızda beklenmedik inişlere neden oluyor. Biz de doğal olarak yedek bir planlamamız olsun istiyoruz. Çocukları olan veya çocuk sahibi olmayı düşünenler de aynı şekilde durumlarını gözden geçireceklerdir. Ancak benim bir tavsiyem var. Lütfen gerilimli davranmayınız. Her şeye sürekli bir kulp takmayınız. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Masaj, spa gibi aktiviteler yapmak isteyebilirsin. Dışarı çıkmaya dahi halin yoksa evinde keyif yapacağın bir gündesin.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirirken aileniz ile bazı konularda ters düşebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler sizi bugün mutlu edebilir.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara daha çok odaklanabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz imkanlar olabilir.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

24 saatin yetmeyeceği bir güne hazır olun. Sonunda bütün yorgunluğunuza değecek ve elde ettiğiniz sonuçlarla keyifli bır uyku uyuyacaksınız.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dalgınlık, unutkanlık veya ihmal sonucu beklenmedik durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz. Çevrenizde, sizin dışında seyirci kalabileceğiniz ekstra bir hareketlilik, ani gelişmeler söz konusu olabilir, dikkatli olmalısınız.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı olayların arkasındaki nedenleri anlayabilirsiniz. Hisleriniz çok kuvvetli olacak. Kim ne derse desin kendi hayat bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkacak bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz. Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Gerek sosyal, gerek mesleki bağlantılarınızla organizasyonlara katılabilmek, etkinlikler düzenleyebilmek için elinizdeki hazır eylemleri bitirebilirsiniz. Üç gün boyunca toplumsal fayda sağlayabileceğiniz idealler uğrunda çalışmak için sağlam motivasyon kaynağına sahip olacaksınız.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin daha büyük önem kazanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Yakın çevrenizle birlikte kalabalıklara karışmanız veya sosyal aktivitelerde bulunmanız da günün ana konuları arasına girebilir. Kabuğunuzdan çıkmaktan korkmayın.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 27" R
Ay
Koç
25° 29' 34" R
Merkür
Koç
20° 37' 48"
Venüs
Boğa
08° 46' 03"
Mars
Koç
04° 34' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 03"
Satürn
Balık
17° 06' 33"
Uranüs
Boğa
22° 42' 35"
Neptün
Balık
29° 05' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 33"
Lilith
Başak
24° 02' 13"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>