Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Evet birtakım sorumsuzlukları oluyor, ama siz de biraz büyüttüğünüzü kabul etmelisiniz.

İşinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. Bu hem işlerin çokluğundan hem de yakında istemeyi düşündüğünüz büyük bir avanstan kaynaklanıyor. Bu şekilde devam ederseniz, bu avansı alabileceksiniz.

Para sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugünlerdekitemponuz sizi şimdiden silkelemeye başladı. Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haber kaynağınız sizin için de pek muteber değil, biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmeyi yaptığınız takdirde, önceleri ilginç gelmeyen bu görüşmenin sonradan size çok cazip göreceksiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, başta mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir zamanı göstermektedir. Bu enerji burcunuzla uyumlu ve olumlu bir görünüm yapacağı için doğal olarak sizler açısından olumlu bir zamanı göstermektedir. Mars Oğlak burcunda zaten düşünmeden taşınmadan hareket etmenin önüne geçer. Ben bu enerjinin sizler gibi sakin, mantıklı ve sağlam kararlar almaktan yana olan kişiler için gayet yararlı olacağını düşünüyorum. Azimli, kararlı bir şekilde hedefimize varmamız dileğimle,  

27 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili çözmeniz gereken bir sorunla ilgili arkadaş çevresinden yardım alacaksınız. Ayrıca, kişisel zevklerinizi de onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız.

27 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi açık şekilde dile getirebilirsiniz, ama duygularınızı işe karıştırmamalısınız. Gerçeklere dayanarak konuşmanız durumunda insanlar olayları sizin bakış açınızla görebilirler. Yeni bir bakış açısı ya da trendlere uygun tavırlar olumlu karşılanacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatleri sürprizlere veya farklı hoşluklara açık, yeni şeyler denemek isteyebiliriz, ama gün genelinde boşlukta olan Ay nedeniyle kararsızlıklar, belirsizlikler veya halsizlik türünde durumlar ön planda. Neyse ki, fırsatlara açık, iyimser akabileceğimiz, göreceli olarak şanslı günlerdeyiz. Ay boşlukta olsa da değerlendirelim. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Mars, Kasım ayının ikinci haftasına kadar başarıya odaklanacağımız, hedeflerimize ulaşabilmek için yüksek gayret göstereceğimiz motivasyonu yüksek bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlığınız ile alakalı uzun süredir sizi zorlayan hastalıklarınız konusunda adeta şifa verecek kişiler yanınızda belirecek ve uygun tedavi yollarını kolaylıkla bulabilecek ve kısa süre içinde iyileşmenin yarattığı pozitif enerjiler içinde olacaksınız. Bu süreçte oldukça parlakteklifleri de alabilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birisi ile duygusal bir başlangıç yapmak ve bu ilişkiyi en iyi şekilde sürdürmek istiyorsanız; sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmelisiniz. Bugün hiç kimse ile herhangi bir konuda tartışmaya kalkışmamalısınız.

27 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren içsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

27 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren eğitim alanlarınızı tamamlama ve enerjinizi hukuksal işlere yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar mücadelelerini ortaya koyacak.

27 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezegenlerin hareketleri sizi de etkileyecektir. Ay'ın uzun süreli boşluk etkisi nedeniyle özellikle eviniz ve ebeveyninizin meseleleriyle ilgili enerji harcamak istemeyeceğiniz bir gün olacaktır.Bilinçaltınızın sizi yönlendireceği ve keyif alabileceğiniz sıra dışı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Mars zihinsel alanda ilerlemeye başlıyor. Bu durum sizin hukuki alanda haksız bulduğunuz konularda mücadeleci olabileceğinizi müjdeliyor. Fikirlerinizi ve zihinsel devinimlerinizi diğerlerinin üzerinden hakimiyet kurmadan ortaya koymalısınız.

27 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

27 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>