Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor. Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşum etkisi, sosyal hayattaki ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, dostluklarımızı ve ayrıca hedeflerimizi ele almamızda önem taşıyor. Kimlere destek ve yardımda bulunuyoruz. Kimlerle ruhumuz güçleniyor, şifa buluyor. Başkalarının üzerimizdeki etkisi nedir. Bütün bunları gözden geçirmemizde yarar var. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İlişkinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Kişi alışkanlıklarının esiridir ve bunların tekini dahi kaybetmek istemez. Gerçekçi olmayan düşler kurabilir. Oysaki bu düşlerin ne kadar doğru olduğu hususunda iyi düşünmesi gerekir. İşte bütün bunlar boşluk etkisinin yarattığı ruh halleridir. Sakin olunup, mantıklı düşünülmeye çalışılır. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Saat 19:44 Mars-Neptün görünümü, projelerinizi, gözden geçirme anlamında olumludur. Eğer sanat dallarından biriyle ilgileniyorsanız gayet iyidir. Eğer bir yatırım düşünüyorsanız yararlı olur mu olmaz mı diye bir daha bakmakta yarar vardır. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu özellikle ilişkinizle alakalı konularda önyargılı davranabilirsiniz. Eğer sevgilinizle aranızda herhangi bir problem yoksa bu kavuşum karşılıklı zevk alışınızın simgesidir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişime açık bir gün. Gün içinde bir süredir görüşmediğin arkadaşlarınla konuşabilir, onlardan yeni haberler alabilirsin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirirken aileniz ile bazı konularda ters düşebilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı haberler sizi bugün mutlu edebilir.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bazı işlerinizde kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Öğlen saatlerinde işlerinizi toparlayabilirsiniz. İlişkilerinizde çözülmeler olabilir. Günün ikinci yarısında bilemediğiniz olaylar sizi kabullenmeye itebilir. Gün içinde abartılı durumlardan kaçınmalısınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınıza pek güvenmiyor, işlerinizin yolunda gitmesi için çok çalışıyorsunuz. Sevdiklerinizden destek almak size iyi gelecektir. Aşık olduğunuz kişi biraz sizi üzdü.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşünceleriniz ve fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Bugün düşüncelerinizin insanları fazlasıyla etkilediğini fark edecek ve bu yönünüzü ön plana çıkaracaksınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı ağır bir gün yaşamaktasınız. Ay'ın Neptün kontağı etkisi bir süre idealist ve hayalperest hissetmenize neden olacaktır. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Bilinçaltı düzeyde motivasyonunuzun artacağı bir süreçte bulunuyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konulara olan yaklaşımınız, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilir. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir. Ilımlı bir tutum izlemeli ve istikrarlı bir program hazırlamalısınız.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 19" R
Ay
Boğa
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
20° 59' 17"
Venüs
Boğa
09° 18' 56"
Mars
Koç
04° 55' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 19"
Satürn
Balık
17° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 44' 08"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 60"
Lilith
Başak
24° 05' 11"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>