Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlandığınız tartışmada görüşlerinizi hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun. Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42  arasında yaşanabilecek her türlü gecikmeyi, tersliği doğal karşılamak lazım. Güne, Ay-Boşluk etkisi altında adım atarken, hem fiziken hem ruhsal hem de sağlıklı bir biçimde yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu düşünerek, sorunları kafanızda büyütmemenizde yarar vardır. Hayatın güzellikleri gibi zorlukları da bir bütün içinde değerlendirilirse boşluk etkisi altında kendimizi yormamış, tedirgin etmemiş oluruz. Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, yine aynı şekilde uyarılarda bulunmam anlamına gelecek. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu kavuşum, maddiyatla ilgili konuların mutlaka akıllıca ele alınmasını gerektiriyor. Hesabınızı iyice yapınız. Aşk hayatınız veya çocuk meselelerinin de aynı şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Sizi sinirlendiren, yoran, kızdıran meseleleri mantıklı şekilde ele almanız yararlı olur. Eskiye ait tüm meselelerin şimdi yeni bir bakış açısıyla mercek altına alındığı zamandır. İş girişimlerinde, finansal konularda aklımız başımızda olursa, daha doğru bir yön tayininde bulunabiliriz. Aceleyle karar vermeyelim. Şöyle bir hesabını yapalım. İlişkilerimizde de dolduruşa gelmeyelim. Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, kardeşlerimiz ve yakın çevremiz, yaşadığımız ortam ve bilgilenme anlamındaki hassasiyetimizin işaretçisidir. Kişi hedefine varmak, hayatta en çok istediğine kavuşmak, huzurlu ve mutlu yaşamaktan yanadır. Hiçbir şey yapmadan beklemek niyetinde değildir. Ancak bastığı yeri bilmek taraflısı olduğu için, dikkat etmesi gerektiğinin farkındadır. Yüreğinizin güzellikleri ışığınız olsun. Her işinizin yararınıza olacak şekilde gelişmesi dileğimle,

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür ilişkiler konusunda dikkatli olmanız öneriyor. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, hemen her şeye hızla söz verme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, bu sözleri verdiğinize pişman olmak istemiyorsanız ne için söz verdiğinize ve uygun olup olmayacağınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Dün yazdığım ilişkilerde gerilimi, ani hareketleri, asiliği veya aşırı özgürlük arzusunu tetikleyen etkiler de devam ediyor. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çıkmak istediğiniz yolculuklar için planlamalar yapabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için yeni oluşumlara katılmak size iyi gelebilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Gün içinde rutin işlerinizi toparlamak yeterli olacaktır. Sohbet etmek için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Birlikte keyif alacağınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevmediğiniz birinden köşe bucak kaçmanız gerekebilir. Ancak siz onu atlatmayı da becerebileceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde inatlaşma, güven problemleri ve güç mücadeleleri yerine herkesin kendine ait bireysel sınırlarına özen göstererek, siz de kendinize ait sınırları çizmeli ancak bunu saygı ve sevgiyle ifade etmeyi tercih etmelisiniz. Olumlu haberler alabileceğiniz, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda hemen harekete geçme isteğiniz size yanlış yaptırabilir. Önemli anlaşmalarınızı gelecek hafta yapın. Önceden görüşülmüş bir para işinizle ilgili sert tepkiler verebilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yapabilme kapasitenizde ciddi artış, işlerin üstesinden hızlı bir şekilde gelmek, iyi idare etmek, hızlı organize olmanız bu birkaç gün çok daha kolay olacak. Rekabet gerektiren durumlarda ise gücünüzü rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Olası krizleri daha rahat bir şekilde yönetebileceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>