Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi cinsel yönden aktif ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntılara kafa yoruyorsunuz ve hem kendinizi hem de partnerinize tatsız anlar yaşatıyorsunuz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız, değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde başarıların gözüktüğü bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Parasal konularda ince eleyip sık dokuyabileceğiniz ve aşırı detaycı davranabileceğiniz bir gün. Güvenlik ihtiyacınız, kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir kıstas olabilir.

Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan negatif etkilenebileceğini göz ardı etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk yarısı daha enerjik bir ruh haliniz var. Hayata karşı biraz daha olumlu bakıyorsunuz. Seyahatlere çıkıyorsanız beklenmedik gecikmeler olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni eğitim veya kurslara başlamak isteyebilirsiniz. Bunlar için araştırma yapmakla gününüzü değerlendirebilirsiniz. 13:52-16:02 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından yeni bir şeye başlamak iyi bir fikir olmayabilir. Bu zaman diliminden sonra Kova burcuna giriş yapan Ay, geleceğinizle iligli konulara kafa yormanızı sağlayabilir. Kariyerinizde istediğiniz yerde misiniz veya yapmak istediklerinizi hayata geçirebiliyor musunuz bunun düşüncesiyle biraz kendinizi sorgulayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorulara kayıtsız kalamayacaksın!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Bugün bazı şeyleri abartma konusunda eğilim gösterebilirsin. Sabah saatlerinde gergin bir ruh halinde olabilirsin. Kimse sana dokunmasın isteyeceksin. Sessizliğe ihtiyacın olacak ancak kardeşinin ya da ev arkadaşının bitmek bilmeyen sorularına da kayıtsız kalamayacaksın. Yeni başlayan bir ilişkinin içindeysen, üzerindeki karmaşık duyguları karşı tarafa yansıtmamaya özen göstermelisin. Bunun anlık bir geçiş olduğunu unutma. Çocukların varsa, önemli başarılara imza attıklarını görecek ve onlarla gurur duyacaksın. Akşamüstü aile ile yapılan hafta sonu etkinliği, pek tercih etmemene rağmen kalabalık ortamlara girmene neden olabilir. Evde, internet başında bolca zaman geçirebilirsin.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek kaygılarınız panik ve stres havasını beraberinde getirebilir. Sağduyulu ve objektif olmanızda fayda var.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emeklerinizin ilk meyvelerini topluyorsunuz. Bu da size daha çok şevk ve bir şeyler başarma azmi verecek.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, yapmak istediklerinize, planlarınıza odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Otorite konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle bir araya gelebilirsiniz. İtibarla ilgili konular önem kazanıyor.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Canınız kendinizden başka kimseyi düşünmek istemiyor. Hareket etmek, eğlenmek, dışarılarda olmak, arkadaşlarınızla zaman geçirmek istiyorsunuz. İnanılmaz bir bıkkınlık hissediyorsunuz. Kendi kendinizi kısıtladığınızın farkına varın. Kimse size özel kurallar koymuyor. İsterseniz her istediğinizi yapabilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile devrimsel dönüşümlere imza atan Uranüs arasında meydana gelen etkileşim sizin sakin ve durgun yapınızı kökten değiştirebilir. Ummadığınız sürprizlerle karşılaşıp aniden hayatınızın akışını değiştirirsiniz. Bu aşamada özellikle bir kadının etkisi yadsınamaz. Değişime kapalı kalmaktansa getireceği sonuçları iyice tartarak yeni kararlar almanızı öneririm.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, çevrenizdeki insanların, hayattaki görevlerinize olan yaklaşımlarınızla ve bu görevleri ne şekilde yerine getirdiğinizle yakından ilgilenebileceği kısa bir dönem geçirebilirsiniz. Her işinize kendinizi vermeli ve bunları uygun biçimde yapmaya çabalamalısınız. KENDİNİZE vakit ayırmak isterken bu tip bir çaba içerisine girmeniz pek hoşunuza gitmeyebilir ama yine de gerginlik hissetmeden görevlerinizi yerine getirmek için çalışacaksınız. Bu dönemin ardından ise hoşgörünün hakim olacağı, ilişkilerin son derece yumuşak seyir izleyeceği bir başka dönem sizi bekleyecektir. İnsanlar, size bazı hoş sürprizler yapabilir.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 12" R
Ay
İkizler
20° 14' 31" R
Merkür
Koç
24° 03' 19"
Venüs
Boğa
13° 28' 13"
Mars
Koç
07° 30' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 59"
Satürn
Balık
17° 24' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 52"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 55"
Lilith
Başak
24° 27' 38"
True Node
Koç
15° 10' 12"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>