Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak.

Sizi özellikle izleyen ve belli konularda sınayan biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlara kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, önemli bir  görünümle başlıyor. Saat 09.07 itibariyle etkili olacak Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, enerjinizi doğru ve başarılı şekilde kullanmadığınızı, içten içe öfke duyduğunuzu, başkalarıyla işbirliğinde bulunmaktan çekindiğinizi gösteriyor.  Oysaki gelişimin yolu, sinirlenmek yerine hem doğru bir hedef belirlemek hem de yetenekli olduğunuz alanları tespit ederek çalışmaktır. Böylece verimli olursunuz ve gerginlikten uzak durursunuz. 31 Mart saat 04:43-15 Nisan saat 01:51 tarihlerinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş bazı günler durumları gerginlikle ele almaya neden olabilir. Boğa'ların olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. 31 Mart saat 19:26-12 Mayıs saat 05:40 tarihleri arasında Mars burcunuzda ilerleyecek. Genel olarak iş, ilişki,ortaklığı, sağlık ve kariyerinizle ilgili gelişmeleri işaret etmektedir. Girişimleriniz için şimdiden kolları sıvamalısınız. Artık kolaylıkla kendinizi ve isteklerinizi ifade edeceğiniz bir süreç başlıyor. İşinizi büyük bir özen ve dikkatle ve her zamanki çalışkanlığınızla sürdürmenizin size getirileri oldukça fazlalaşacaktır. Böylece Merkür-Koç burcu geçişinin zorlayıcı yönlerini de düzenleyecektir. Mutlu gülümseyişlerle ve huzurla geçecek bir gün diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

31 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.

31 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı problemlerle ya da karışıklıklarla başa çıkabilmek için politik ve sözü dinlenen kişilerden yardım almanız durumunda, sizin için neler yapabildiklerini görerek şaşırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs'a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

31 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman olduğundan daha temkinli davrandığınız bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve korkularınız azalacak.

31 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçici motivasyon düşüklüğü, yorgunluk ve agresiflik hissedebilirsiniz, ancak bu geçici süreç akşam saatlerinde yerini yumuşak, ılımlı ve ilişkiler açısından pozitif bir sürece bırakacak. Gün içindeilişkilerinizde dengeli ve sakin bir tavır benimsemeyi tercih etmelisiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerde denge ve uyum sözkonusu olacak.

31 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz görev ve sorumlulukların gözünüzdeki önemleri artmaya başlayabilir. Kendilerine karşı sorumlu olduğunuz kişiler, sizin her eyleminizi yakından takip edebilir veya yaptıklarınızla ilgili olarak kendilerine bilgi vermenizi isteyebilirler.

31 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 26" R
Ay
Koç
13° 51' 07"
Merkür
Koç
20° 01' 18"
Venüs
Boğa
07° 47' 33"
Mars
Koç
03° 58' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 53"
Satürn
Balık
17° 02' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 57"
Lilith
Başak
23° 56' 57"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>