Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Heyecan ve enerji dolusunuz ama dikkatinizi aşırıya kaçırırsanız ikili ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kişilik çatışmalarından oldukça uzak durmalısınız.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.

Yatırımlarınızda dikkatli olmalısınız. Yanlış bir adım uzun süren pişmanlıklara zemin hazırlayabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi güçlük yaratabilir.

Yoğun bir gün. Elinizde bitirecek çokolabilir. Günlük düzeninizi gözden geçirip sağlığınıza özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk duyup ele aldığınız konularda şansınız yanınızda olacak. Kimi tartışmalarda gösterdiğiniz dik başlı tavır, bazı özel fırsatları yakalamanızı engelleyebiliyor. İlerleyen saatlerde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda, üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında kararlara varabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde kariyer konularınız ön planda olacak. Yoğun bir çalışma temposunda olabilirsiniz. Bazen her şeyi bırakıp derin bir nefes almak için kendinize zaman ayırmalısınız. Yöneticiniz bugün daha fazla üstünüze sorumluluk yükleyebilir. Çalışmıyorsanız sizler artık rutin hayatınıza devam etmek yerine yeni ve farklı şeylere ilginizi arttırabilirsiniz. 01:29'da Venüs burç değiştirip, Oğlak'a giriş yapıyor. 1 Mart tarihine kadar hayata bakış açınız daha olumlu olacak. Güzel gelişmeler yaşamaya açık bir zaman dilimindesiniz. Akademik hayatınızda umduğunuzdan daha güzel şeyler yaşanabilir. Yurt dışı ve yurt içi taşınma veya başvuru işlemleriniz varsa sorunsuz geçebilir. Seyahate çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Daha çok sizi kültürel olarak besleyecek gezilere katılmak isteyebilirsiniz. Bu dönem astroloji, felsefe gibi konulara ilginiz artabilir. Bu konularla ilgili araştırma yapabilir, eğitime veya kursa başlamak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç haberler alacaksın!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. İş toplantısındaki huzursuz hallerin müşterin tarafından fark edilebilir. Profesyonel davranmaya özen göstermelisin. Zorunlu nedenlerden dolayı işine ara verdiysen, ne yapacağını, nasıl uğraşılar edineceğini şaşırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, nazlı oluşun karşı cinsi düşündürebilir. Bu yüzden ona olumsuz düşüncelerle yaklaşman yanlış olacaktır. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, eşinin olumlu adımlarına karşılıksız kalmayacaksın. Gün içerisinde oldukça enteresan haberler alabilirsin. Aklının ucundan bile geçmeyecek kişilerin yaptıklarına inanamayacaksın. Kilo problemin varsa, kendine daha sağlıklı bir beslenme programı hazırlayacaksın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda kendinizi ikilemde hissedebilirsiniz. Özgüveniniz gün boyu gidip gelebilir. Bazı endişeleriniz var. Özellikle başkalarının kaynaklarından faydalanan Boğa burçları için biraz zorlayıcı bir gün olabilir. Oldukça sosyalsiniz. Birtakım organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni şeyler üretebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde sinirlerinize hakim olmayı öğrenmelisiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Akşama doğru yeni konular gündeme gelebilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın kontrolünü tamamen elinize almak isteyeceksiniz. Bu sebepten de partnerinize karşı yer yer kırıcı olabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi değiştirecek, vizyon edinmenizi sağlayacak olaylar söz konusu olabilir. Önemli konularda danışmanlık alabilirsiniz. Gün boyu baskı altında ve yorgun hissedebilirsiniz. Kısa molalar faydalı olur.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz giderek yükseliyor. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik beklentileriniz de büyüyecek. İlginç fırsatlarla karşılaşacak, beklentiniz artacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin ilgilenmenizi bekleyen rutin işlerle mi, yoksa geleceğe yönelik planlarınızın üzerinde düşünülmesi gereken taraflarıyla mı uğraşacağınız konusunda kararsız kalabilirsiniz. Mantığınızla hareket ederseniz, ilk önce görevlerinize yönelmeniz gerektiğini içinize sindirebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 48" R
Ay
Yay
29° 12' 19"
Merkür
Koç
16° 18' 11"
Venüs
Koç
28° 35' 44"
Mars
Balık
28° 13' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 10"
Satürn
Balık
16° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 14' 10"
Neptün
Balık
28° 50' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 54"
Lilith
Başak
23° 07' 17"
True Node
Koç
15° 25' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>