Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın verdiği cesaretle aşk konularında hiç beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor. Gireceğiniz ortamlar arzunuzu yönlendirebileceğiniz fırsatları size tanıyacaktır.

Meslek yaşantınızda yüksek bir sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiniz bir gün. Aldığınız etkiler, çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğüne dikkat çekiyor. İlişkiler konusunda ise dikkatli davranmalısınız.

Enerjik ve canlı bir gündesiniz. Çok sayıda şeyi bir arada yapabilirsiniz. Yapacağınız değişiklikler size yeni kazanç fırsatları da getirebilir. Ortaklıkla rda sözkonusu.

Yakın ilişkilerinizde daha tutarlı olmanız gerekebilir. Vereceğiniz ani tepkiler kolayca yanlış anlaşılabileceği için daha ılımlı olmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz. İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyerinize odaklı olabilirsiniz. Daha özgür bir çalışma ortamında olmayı hayal edebilirsiniz. Özellikle yöneticinizden kaynaklı olarak kendinizi baskı altında hissetmeniz, bugünden itibaren radikal kararlar almanıza yol açabilir. Saat 00:03'te 15 derece Kova burcunda yeniay meydana gelecek. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Mevcut işinizde de terfi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız hayatınızda bazı alışkanlıklarınızı bırakmak için eyleme geçebilirsiniz. Önünüze çıkan engellere boyun eğmek yerine bugün kendi isteğiniz neyse harekete geçebilirsiniz. Sizi engelleyen olaylar veya kişileri artık geçmişinizde bırakmanız gereklidir. Yeniay enerjisi yeniliklere yer vermeniz için sizi destekleyecektir. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi sorunlara odaklanıyorsun!Biriken işlerini sabah saatlerinde biraz kafana takabilirsin. Günün ilk yarısı sana kişisel görevlerini çözmek için yeterli zaman verecektir. Özel bir şirkette çalışıyorsan, bazı çalışma arkadaşlarının fazlasıyla stresli olmaları seni düşündürecek. Onlarla kuracağın diyalog rahatlatıcı olacak. Evli ya da ilişki olan Boğa burçları, duygusal yanlarını ilişkilerine yansıtarak, birlikteliklerinin enerjisini arttırabilirler. Diğer yandan bugün özellikle aile ile ilgili konular gündemde olacak. Bugün aileni ilgilendirecek bazı ailevi sorunlara ağırlık göstermek isteyebilirsin. Akşam saatlerinde kendine zaman ayırabilirsin. Evde yapacağın cilt bakımı, detoks büyük oranda rahatlamanı sağlayacak.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda beklentilerinizin yükselmesi ve kariyerinizle ilgili önemli görüşmeler yapmanız adına harika bir gündesiniz. Yurtdışı, eğitim, ticari projelerinizle ilgili önemli şanslar ve fırsatlar sizlerle, iyi değerlendirin.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar ilerlemenize yardımcı olacaktır. Gün içinde alacağınız doğru kararlarla işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Annenizle ilgili olayları göz ardı etmemeye özen gösterin. Başkalarından gelen yardım işinizi kolaylaştıracaktır. İlişkilerinizde kopmalar yaşanabilir.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bahar enerjisini kendinize çekeceksiniz. Bugünün genel konusu sosyalleşmek olabilir. Bir takım görüşmeler olacak.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay, Merkür Güneş kavuşumunu tetikleyerek zorunlu işleri açığa çıkarıyor. Toplum önünde farklı ve becerikli yanlarınızın ortaya çıkacağı koşullar olası. Enerji düşük o nedenle günü zorlamadan akışta geçirmek önemli.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çıktığınızseyahatlerinde maksimum verim elde edebilirsiniz. Kurumsal yapılarla anlaşma imzalamak için aktif bir süreç. Yatırım konularında karşınızdaki güçlü kimselere güven duymalısınız. Tek elin nesi var iki elin sesi var sözünü unutmayın. Çevrenizden destek istemeye çekinmeyin.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görevler ve yükümlülükler ön plana çıkmaya başlayacaklardır. Bunları yerine getirirken, kişisel başarı ve etkinlik gibi kavramlara değil, insani fayda ve ortak yarar konularına önem verebilir ve yaklaşımınızı bunlara göre belirleyebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 04" R
Ay
Yay
21° 53' 06"
Merkür
Koç
16° 11' 16"
Venüs
Koç
27° 54' 15"
Mars
Balık
27° 47' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 20"
Satürn
Balık
16° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 12' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 59"
Lilith
Başak
23° 03' 32"
True Node
Koç
15° 27' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>