Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla ilgili heyecanlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız ortamlarda çok eğlenmeniz mümkün.

Diplomatik davranışlarınız sayesinde çalışma ortamınızda birçok işinizi yoluna koyabileceğiniz bir gündesiniz. Servis, düzenleme ve sağlık konularıyla yakından ilgilenebilir, çevrenizle ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz.

Parasal konularda beklentilerinizin artabileceği bir gündesiniz. Harcamalarınızı yaparken dikkatli olmalı ve beklediğiniz gelire kavuşmadan fazla açılmamalısınız. Lükse olan eğiliminizin artabileceği görülüyor.

Grup çalışmaları ve arkadaşlıklar ön plana gelmekle birlikte kafanız kolayca karışabilir ve ileriye yönelik hedeflerinizde bulanıklık hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olabilir. Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

02:58-05:01 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından hayatınızda karar veremediğiniz belirsiz durumlar oluşabilir. 05:01 sonrasında Ay, Balık burcuna geçiyor. Şanslı bir güne başlıyor olacaksınız. Önem verdiğiniz konular bugün olumlu sonuçlanabilir. Sosyal yanınız ön planda olacak.Uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla buluşabilirsiniz. Ay-Venüs kontağı gün içerisinde aşk hayatınızda da şanslı bir günde olduğunuz gösteriyor. Partnerinizle beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Birlikte bir seyahat planı yapabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni yol haritası çiziyorsun!Dinamik ruh hali içindesin. Güvendiğin kişileri sorgulama gereksinimi duyabilirsin. Sahip oldukların konusunda güçlü olmak senin için bugün çok önemli olacak. Kolay kazanmadığın yatırımını temel bir zemine oturtmak için avukatınla bir yol planı çizmek isteyebilirsin. Ortaklaşa para mevzularında tam olarak önünü görememen seni yoruyor olabilir. Şahsî hırslarına yenik düşmemek için acele kararlar almak istemeyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, konuşmalarıyla seni çok etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Akşamüstü alacağın davet haberi keyfini yerine getirse de katılmak konusunda çok da emin bir ruh halinde olmayabilirsin.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimdeki yeteneğinizi ön plana çıkararak kariyerinizde parlayacağınız bir gün. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizi kendinize oldukça iyi hissettirecektir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için bir yerlere gitmek size iyi gelecektir. Gizli kalmış konular gündeminizi etkileyebilir. Bu konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Finansal hareketlenmeler söz konusu.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yararlı bilgileri geliştirme hususunda mutlaka zaman ayırın. Bugünlerde hafif egzersiz de size çok iyi gelebilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcuna ilerleyen Ay sosyal konuların yaşamınızdaki ağırlığını artırıyor ancak daha keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, davet ve toplantılara katılabilirsiniz. Geleceğe umut dolu bir bakışınız olabilir.

6 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boğa burcu iletişim kurmak istemeyeceğiniz, sadece çok yakınlarınız ile iletişim kurmayı tercih edeceğiniz bir gün sizleri bekliyor. Biraz içinize kapanık bir hal sergileyebilirsiniz. Birtakım inançlarınızı ve felsefelerinizi yırtıp atabilir, yerine başka görüşler benimseyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal ve düşüncesel anlamda yenilemeye ihtiyacınız var.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin, sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor. Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker.

6 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatınızda sahip olduğunuz görevler, sizin için birinci öncelik olmayı sürdüreceklerdir. Kendi ihtiyaçlarınızı ve sosyal yaşamınızı ikinci plana atıp canla başla çalışmaya devam edebilirsiniz. Üstleriniz, çabanızın samimi olup olmadığını anlamak için gizlice sizi izleyebilirler.

6 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 58" R
Ay
Yay
28° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 17' 31"
Venüs
Koç
28° 32' 09"
Mars
Balık
28° 10' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 29"
Satürn
Balık
16° 23' 49"
Uranüs
Boğa
22° 13' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 44"
Lilith
Başak
23° 06' 57"
True Node
Koç
15° 26' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>