İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar verebilir. Ruhsal açıdan bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeyebilirsiniz. Amiriniz bundan dolayı sizin hakkınızda olumsuz fikirler yürütebilir.

Maddi konularda sabah saatleri bazı isteksizlikler duyabilirsiniz ve kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat hareket edeceksiniz.

Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve yaratıcılığınız bugün olumlu sonuçlar getirebilir. Bunu kullanmayı düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir sosyal yaşantınızda durgunluk vardı. Bu sıralar bu durgunluğu atabileceksiniz. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Bugün yakın bir akrabanızdan duymak isteyeceğiniz şeyleri duyacaksınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Yardımlaşma, olumlu düşünme, sanatsal çalışmalar için bu süre gayet faydalıdır. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edersiniz. Geleceğiniz, planlarınız ve hedefiniz doğrultusunda ilerlersiniz. Gayet açık ve net biçimde, ben bu yönde gidersem şu sonucu elde edebilirim diye fikir yürütebilirsiniz. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, sizi bir hayli enerjik kılıyor. Dostlarınızla bir araya gelmek, hoş bir ortam yaratmak, isteklerimizi elde etmek cesaretimiz gayet yüksek olacak. Saat 20:44 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Bugün, elindeki imkânları değerlendirmek isteyeceksin. Eğer mümkün olursa yeni başlangıçlar yapmak için kendine hedefler koyacaksın. Yaz aylarının ağırlığını üzerinden atmak isteyeceksin. Yakınların bu aşamada seni biraz hırslı bulabilirler. Çatışmaya girmek yerine kendini açıkça ifade etmen gerekebilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin yapacağı sürprize hazırlıklı ol. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, bugün katılacağın etkinlikte dikkatleri üzerinde toplayabilirsin. Bugün aynı zamanda bir akrabanın yaşadığı soruna çözüm bulmak için kolları sıvayabilirsin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve dostluklarınızla ilgili konularda güzel destekler alabilir ve yeni maceralara yelken açabilirsiniz. Çeşitli dost meclislerinde bulunarak onlarla fikir alışverişlerinde bulunmak için ideal bir zaman dilimi.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşması mümkün. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenmeniz olası. Babanızdan bir konuda destek alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Maddi değerler önemli ancak manevi değerleri geri plana atmayın. Çevrenizdeki insanlar artık sizden uzaklaşmakta.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenize, akraba veya kardeşlerinize karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Fedakarlığınızın da bir sınırı olmalı. Sosyal ortamlarda para harcamalarınız olabilir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet tam size göre bir gün. Zira Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Arkadaşlarınızla tempolu bir güne imza atabilirsiniz. Aman mantar gibi ortaya çıkan tartışmalardan şiddetle kaçının. Yeni tanışacağınız kişilerle hızlıca bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bugün başlayan ilişkiler çok kalıcı olmayacaktır veya hızlıca şekil değiştirecektir. Dans etmek, bol bol iletişim kurmak, neşeli sohbetlere katılmak, parlak fikirler ortaya atmak size iyi gelir.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 41" R
Ay
İkizler
22° 43' 05" R
Merkür
Koç
24° 14' 10"
Venüs
Boğa
13° 41' 34"
Mars
Koç
07° 38' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 33"
Satürn
Balık
17° 25' 25"
Uranüs
Boğa
22° 56' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 29"
Lilith
Başak
24° 28' 50"
True Node
Koç
15° 09' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>