İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün çok renkli olacak. Sevgilinizle ilişkiniz her geçen gün güzelleşiyor. Ona her gün biraz daha bağlanıyorsunuz. Bugün sevgilinizden güzel sözler duyabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı sorunların üstesinden gelmeyi başardınız. Şimdi rahatsınız ve kafanızdaile ilgili çok fazla problem yok. Bugün kendinizi geliştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda bazı olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bugün bir süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı tahsil edebilir ve mali olarak rahatlayabilirsiniz.

İnsanlara verdiğiniz bazı sözleri yerine getiremiyorsunuz. Altından kalkamayacağınız işler için insanlara söz vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzursuz olacaksınız. Yapmayı ihmal ettiğiniz işleriniz bugün başınızı ağrıtabilir. Özellikle bir yakınınıza verdiğiniz sözü tutamamanız sizi oldukça sıkıntıya sokacak. Öğle saatlerinde kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmalı ve enerjinizi çabuk tüketmemelisiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, ne istediğimizi bilerek, kendimize güvenerek ilerlemenin önemini vurguluyor. Çevremizle ilişkimizi güçlendirici bu enerji, her meseleye hakimiyetimizi güçlendiriyor. Bizi ilgilendiren meseleleri geleceğe dönük düşünmeyi sağlıyor. Alıştığımız bir düzende, inandığımız bir yolda özgüvenle ilerlemeyi sağlıyor. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Özgür hareket etmenin önüne geçer. Bazı meseleler sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Sakin ve kontrollü etmemiz yararlıdır. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende şüpheli davranışlar sergileyen insanlar olduğunu düşünüyorsun. İçindeki kaygıyla baş etmen gereken bir dönemdesin. Planlarının bozulacağını düşünmekten özellikle bugün uzak durmalısın. İşlerin istediği gibi gitmesini istiyorsan bugün biraz insanların ne yaptığına takılmaman gerekiyor. Evli bir İkizler burcuysan, derin ve gerçekçi bir yaklaşım içinde olsan bile, eşine fikirlerini açıklarken, özenli olmalısın. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin. Hafta sonu rahatlığı ile akşamüzeri arkadaşlarınla görüşebilir, koyu bir sohbete dâhil olabilirsin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde ciddi bir yapılandırma sürecine doğru ilerliyor olacaksınız. Zira hayatınızda sürekli aynı sorunların yaşanıyor olması sizleri yeni fikirler üretme konusunda daha istekli yapmalıdır. Yaşamınıza yeniden yön vermek elinizdedir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar yapmak, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklardan alacağınız haberler olabilir, uzaktaki dostlarınızla, arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz ancak ikili ilişkilerden doğabilecek anlaşma, uzlaşma problemlerine dikkat etmelisiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızla görüşecek, ilişkileriniz çok daha sıcak ve yoğun olacak. sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilir, projelerinizi onunla paylaşabilirsiniz. Olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Dikkatinizi yönelttiğiniz konular ilginç bir biçimde gelişiyor.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, seyahate çıkma, değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi destekliyor. Yalnız önce sizin kendinize ve fikirlerinize inanmanız gerekiyor. O zaman işler yoluna girebilir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bol iletişimin olduğu kıvrak zekanızı rahatça ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı anda iki farklı konu hayatınızda önemli bir gündem oluşturabilir. Yetenek ve yaratıcılığınızla aldığınız eğitimlerde öne çıkarsınız. Komşular ve yakın çevrenizle mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 22" R
Ay
İkizler
25° 27' 51" R
Merkür
Koç
24° 26' 24"
Venüs
Boğa
13° 56' 26"
Mars
Koç
07° 48' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 23"
Satürn
Balık
17° 26' 20"
Uranüs
Boğa
22° 57' 12"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 08"
Lilith
Başak
24° 30' 11"
True Node
Koç
15° 08' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>