İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmelere tanık olmanız söz konusu olabilir. Özellikle sevgilinizin tavır ve hareketlerine çok şaşırabilirsiniz.

İş hayatınızda gergin ve yorucu günlerin ardından bugün sakin birgünü geçireceksiniz. Zamanınızın çoğunu rutin işlerinizi bitirmekle geçirebilirsiniz.

Parasal konulara tepkisiz kalmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Genellikle kendi özel hayatınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz. Bu durum harcamalarınızda bir artışa sebep olabilir.

Son günlerde insanlara karşı sergilediğiniz olumsuz tavırlar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Çevrenizdeki insanlara karşı biraz daha anlayışlı ve iyimser davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yeni ve ilginç konularla ilgilenmek için hevesli hissedebilirsiniz. İnançlarınıza sıkı sıkıya bağlı olabilir, ilgi duyduğunuz konuların üstüne ısrarla gidebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz de gelişmeler var. Ailenizle ilgili konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Stresin sağlığınızı etkilememesi için olumlu düşünmeye yönelmek, hem fiziksel yapınızı hem de ruh sağlığınızı pozitif etkileyecektir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:28 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, hayata pozitif bakmamızı sağlıyor. Toplum içindeki yerimiz, ailemizle olan irtibatımız, büyüklerimizle olan sevgi alışverişimiz ön plana çıkıyor. Değerlerimizin hayatımızdaki yerini, onlara olan sevgi ve saygımızı bu görünümün yüceliği sayesinde bir kez daha tescil ediyoruz. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü,ve maddi konularda hassasiyete neden olabilir. Ancak bazı gelişmeler rahatlatıcıdır. Güven duygunuz yükselir. Saat 09:48 Ay-Satürn görünüm etkisinde, inançlı, kararlı ve başarılı şekilde işlerimizi organize edebilecek güce sahibiz. Belki karşımıza engeller çıkıyor, belki birileri canımızı sıkıyor. Fakat bu enerjinin desteğiyle her işin altından kolaylıkla kalkarız. Duyarlıyız fakat ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. Kimsenin sana dokunmaması için kendi kabuğuna çekilebilirsin. Bu davranışların sevdiklerinin dikkatini çekecek. Senin sıkıntını öğrenmek için sana baskı yaptıklarını düşünerek ağır tepkiler vermekten kaçınmalısın. İş arayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, aramazlar dediğin başvurundan dönüş alabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişinin bazı davranış ve konuşmaları seni ondan soğutabilir. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin kariyeri ya da sağlığıyla ilgili gelişmeler, büyük bir sevinç yaşamana neden olacak. Bilgiye, öğrenmeye verdiğin önemle, akşamüzeri kendi çeşitli araştırmalar yaparken bulabilirsin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklentileriniz bugün alacağınız bir haberle istediğiniz yönde gelişmeyebilir. Bununla bağlantılı olarak kariyer hayatınızda oluşturmak istediğiniz bir düşüncenizi ileri bir tarihe ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularda yapmış olduğunuz işleriniz hakkında bilgi vermeniz olası. Ailenizle ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Oturduğunuz evi değiştirebilir, şehir dışına taşınmak için planlar yapmanız mümkün. Ailenizle her konuda paylaşımda bulunabileceğiniz bir gün.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATA karşı daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülüp geçmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı kariyerinizde veortamlarınızda rahat ve düşünceli yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz. Çevrenizi iyi organize etmelisiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karmaşık ve farklı düşünceler içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi ve olayları sorgularken fazla didiklemeniz. Bugün daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmeye başlayabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 36" R
Ay
İkizler
19° 51' 36" R
Merkür
Koç
24° 01' 40"
Venüs
Boğa
13° 26' 10"
Mars
Koç
07° 29' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 36"
Satürn
Balık
17° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 55' 47"
Neptün
Balık
29° 11' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 49"
Lilith
Başak
24° 27' 27"
True Node
Koç
15° 10' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>