İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün geleceğinize yönelik kaygılar taşımanız söz konusu olabilir. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimlerde kopukluk olabilir. Önümüzdeki günlerde kendinizi duygusal açıdan rahatlamış hissedeceksiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Detaylarla uğraşmak canınızı sıksa da bugün ayrıntılara biraz daha özen göstermeye çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün çok rahat hareket edeceksiniz ve bazı aşırı harcamalarda bulunacaksınız. Bu duruma biraz dikkat etmelisiniz.

Sağlık ile ilgili konularda biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle stresten kaynaklanan bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel hayatınızla ilgili duyacağınız dedikoduya bir yakınınızı neden olduğunu düşünerek, onu haksız yere suçlayacaksınız. En kısa zamanda onun gönlünü almalısınız. Kafanıza koyduklarınızı gerçekleştirme çabası içerisinde olacaksınız. Akılcı davranırsanız isteklerinizi elde etmenizde bir engel yok. Bunu biliyorsunuz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, fikirlerimizi özgürce ifade etmemizi sağlıyor. Kendimize güveniyoruz ve inandığımız yoldan geri dönmemeye kararlıyız. Bu belki birileriyle aramızda sorun oluşturabilir. Ancak bizim geri adım atmak gibi niyetimiz yok. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, gayet önemlidir. İç dünyamızda özellikle ilişkilere bakış açımız, son zamanlarda fazlasıyla inceleyici ve hata bulmaya açık tarzda gelişiyor. Geçmişten bugüne dek yaşanılanları, evimiz alanı içinde yaşadıklarımızı, çocukluğumuzu sürekli düşünüyoruz, kurcalıyoruz. Kimlerleveya özel ilişkiye girsek üzerimizde bir baskı varmış gibi hissediyoruz. Oysaki tüm enerjinizi, kafanızın içindeki hedefleri doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, bizi anlayacak, sıkıntılarımızı veya düşüncelerimizi dinleyecek kişilere ihtiyaç duyarız. Bizi zorlayan, yoran, anlamamakta ısrar eden kim olursa olsun canımızı sıkabilir. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde kendini bugünlerde yalnız hissedebilirsin. Sevgilinin yoğuntemposuna biraz daha sabır göstermelisin. Bugün uzun zamandır görmediğin dostlarınla karşılaşabilir onlarla eğlenceli vakit geçirebilirsin. Yanında kendini rahat hissettiğin insanların yanında olduğunu bilmek sana huzur verecek. Hafta başından beri bir türlü gerçekleşmeyen konu bugün sonuçlanabilir. İlişkisi olan fakat başka şehirde yaşayan bir İkizler burcuysan, sevgilin sürpriz bir şekilde yanına gelebilir. Ailenin maddi sorunlarına kendi içinde çözümler arayabilirsin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz konusunda geleceğe yönelik planlar yüzünden partnerinizle bir takım fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha mutlu ve rahat hissedeceğiniz kişilerle birlikte olmak fikri size cazip gelecektir.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıcı enerjiler, yaratıcılık ve yenilikler getirmekte. Kendinizi geliştirebileceğiniz yolculuklar içinde olabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞİKAYET dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan vazgeçin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cumartesi günü, aile ilişkilerinizde ortaklaşa parasal konularda kendinizi güçlü hissedebilir, sevdikleriniz üzerinde etkili bir izlenim bırakabilirsiniz. Aile hayatınız için uğraşmak ve ilişkilerinizi derinleştirmek önem kazanıyor.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizin ilişkilerde kalıcı bir enerji aramanıza neden olacak.Girdiğiniz ortamlarda insanlar üzerinde derin bir etki bırakırsınız. Ruhsal bir dönüşüm yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bol bol temiz havada yürüyüş yapın. Ciğerlerinize dolan oksijen size iyi gelecektir. İnsanlar üzerinde güçlü etki bırakırsınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 40' 22" R
Ay
İkizler
12° 09' 23" R
Merkür
Koç
23° 28' 56"
Venüs
Boğa
12° 45' 08"
Mars
Koç
07° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 11' 44"
Satürn
Balık
17° 21' 54"
Uranüs
Boğa
22° 53' 50"
Neptün
Balık
29° 10' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
21° 11' 03"
Lilith
Başak
24° 23' 45"
True Node
Koç
15° 13' 24"
Son Güncelleme : 09/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>