İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Boğa burcu aşk yaşamında bugün değişik zorluklarla karşılaşacak ve bu büyük bir huzursuzluğu beraberinde getirecek. Sevgilinizi bugün alttan almak zorunda kalabilirsiniz.

İş çevrenizdeki insanların hareketlerinden bugün rahatsızlık duyabilirsiniz ve yalnız kalma arzusu içinde olabilirsiniz. Amirinizle bazı gereksiz tartışmalara girmeniz söz konusu olabilir.

Bugün elinizdeki imkanları değerlendirmek isteyeceksiniz ve bunu başarmak için de bazı harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalacaksınız. Yorucu bir gün geçirebilirsiniz bu konuda.

Gün içindeki bazı olayların gelişimi psikolojinizi olumsuz yönde etkileyebilir ve sağlık durumunuzda bazı sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için sıradan bir gün olabilir. Özellikle sabah saatleriniz çok durgun geçebilir. Gün içinde düşünceleriniz çok berrak olacak. Bazı kararları rahatlıkla alabileceksiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi ziyaret edebilir ve onlardan bazı konularda çok değerli fikirler alabilirsiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:22 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde mecburiyetler bizi yorar. Düşlediğimiz bir dünyada, sıkıntılar son bulsun, kendimizi rahat hissedelim, işlerimiz yolunda gitsin, sağlıklı yaşayalım isteriz. Saat 10:29 Ay-Neptün kavuşumu, hayatı güzel yönleriyle ele almamızı sağlıyor. Yaşamın anlamının, aldığımız her nefesin kıymetinin farkında oluruz. Huzuru içimizde hissederiz. Saat 17:27 Ay-Pluto görünümü, maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Keyifli bir gün geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilenme zamanı. Bir süredir kendinde yapmak istediğin değişiklikler için harekete geçebilir, radikal kararlar alabilirsin. İleriye dönük hedefler için harekete geçme zamanı. İşinden memnun olmayan bir İkizler burcuysan, internet üzerinden birçokilanına başvuru yapabilirsin. Sevgilin ile ailen arasında kalmana sebep olacak bir durumla karşılaştığında, ikilemlerde kalmandan düşüncelerini net ifade et ki yanlış anlaşılmaya maruz kalma. Bugün yapacağın harcamaların ilerleyen günlerde seni sıkıntıya düşürecek boyutlarda olmamasına dikkat edebilirsin.

31 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonelgelişiminizle ilgili konularda artık kendinize bir çeki düzen vermek isteyecek ve bugüne kadar edindiğiniz davranışsal kalıplarınızı iyi yönde değiştireceksiniz. İlişkilerde kendinizi daha aktif bir şekilde ortaya koymanız gereken süreçler işliyor.

31 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Sakin olmakta yarar var. Zira sözleriniz kılıç gibi keskin olabilir. Elinizde olmayan gelişmelerden dolayı huzursuz olmanız mümkün. Yakın çevrenizde gelişen olaylarla ilgilenmeniz olası. Dikkatinizi farklı bir yöne çevirebilirsiniz. Kardeşlerinizle bir araya gelmek size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇOK fazla hedefi aynı anda gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu hedeflere bir öncelik sıralaması yapmak önemli. Aksi halde işleriniz yarım kalabilir.

31 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündeminizdeve kariyer konuları yer alabilir. Açık sezgilerinizi, algılama gücünüzü etkili şekilde kullanabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz. Hayaller ve idealler peşinden koşabilirsiniz, gerçeklerle bağınızı koparmamaya çalışın.

31 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla hareketli bir gün sizi bekliyor. Sevgilinizle arkadaş çevrenizle bir araya gelebilir, güzel hatırlanacak bir gün geçirebilirsiniz. Harcamalarda savurganlığa kaçma eğiliminiz yüksek.

31 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi karıştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. İsteklerinizi ifade ederken daha olumlu ve sakin davranmaya gayret etmelisiniz.

31 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

31 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 39" R
Ay
İkizler
21° 46' 02" R
Merkür
Koç
24° 09' 59"
Venüs
Boğa
13° 36' 26"
Mars
Koç
07° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 34"
Satürn
Balık
17° 25' 06"
Uranüs
Boğa
22° 56' 16"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 16"
Lilith
Başak
24° 28' 23"
True Node
Koç
15° 09' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>