İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz. Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici.

İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir. İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız.

Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir. Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu uykusuzluğu boşa çekiyorsunuz gibi görünüyor. Her şey rayına oturacak gibi.

Bir arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor. Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıyor, kırgınlığın önüne geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde karşılaşabileceğiniz bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi simgeliyorlar.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, burcunuzun üzerinde ilerleyen Ay, gün boyunca etkilidir. Verdiğiniz mücadele, sabır ve emeğin karşılığını almak ihtiyacınızın göstergesidir. Karşınıza çıkacak kişinin veya hayatınızda bulunan insanın size karşı sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını bekleyebilirsiniz. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü, sosyal hayatta iletişimin bir hayli yüksek olması demektir. Randevunuz olabilir. Bir arkadaşınızla bir aktiviteye katılabilirsiniz. İlk kez biriyle buluşabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte dışarıda yemek yiyebilirsiniz. Bir konuda söyleşide bulunabilir, yazışabilirsiniz. Sosyal medyada bir hayli etkili olursunuz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, işlerimizi yoluna koymak arzunuzu işaret ediyor. Ancak doğru birüzerinde miyiz, kimlerle bağlantımız var, bunlara dikkat edelim. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize güveniniz yüksek. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi olabilir ve lider ve yönetici yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Bireysel girişimler, kişisel konular gündeminizde olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözüm problemin yanı başındadır. Herhangi bir zorluğun üstesinden gelmek için artan duygusal gücünüzü ve sezgilerinizi kullanın.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz işlerinizi önceliğinize koyabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda daha fazla kafa yorabilirsiniz. İş hayatınızda gelişmeler meydana gelebilir. Gün içinde aşk hayatınız sizi yorabilir. Eğitsel konularda daha aktif olabilirsiniz. İşlerinize hız gelebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çeşitli fikirleriniz ve isteklerinizin bulunduğu bir dönemdesiniz. Ancak, dikkatinizi bir tek konu üzerinde yoğunlaştırmanız zor olabilir. Düşüncelerinizi anlatırken açık ve anlaşılır olmaya özen gösterin.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes hızınıza ayak uyduramayabilir. Çevrenizdeki insanlardan, aynı dinamik hali beklemeyin. Enerjinizi özel hayatınıza aktarırken dikkatli olun.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren yönetici gezegeniniz Merkür, ikili ilişkiler alanınızı temsil eden 7. evinize Yay burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde partnerinizle bol iletişimli bir sürç yaşayacaksınız. Aranızda fikir ayrılıkları olsa da bir taraf alttan alarak konunun büyümesine engel olacak. Aksi takdirde incir çekirdeğini doldurmayan meseleler büyüyebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 39' 35" R
Ay
İkizler
26° 13' 09" R
Merkür
Koç
24° 29' 47"
Venüs
Boğa
14° 00' 32"
Mars
Koç
07° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 11"
Satürn
Balık
17° 26' 35"
Uranüs
Boğa
22° 57' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 19"
Lilith
Başak
24° 30' 33"
True Node
Koç
15° 07' 45"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>