İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç yarar getirmeyebilir.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilik peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlığınıza dikkat ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor. Bir dostunuzla çok yıpratıcı bir ilişki içindesiniz. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor.

5 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 05 Kasım saat:22:19-11 Ocak 2018 saat:08:09 tarihleri arasında etkili olacak Merkür Yay burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, birortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. İlişkiler açısından gayet önemli olan bu geçiş, partneriniz, rakipleriniz veya sizinle bir şekilde bağlantısı olan insanlarla aranızdaki farklılık ve benzerlikler gözden geçirilmesi yönünde kıymetlidir. Çiftlerin birbirine karşı abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çalışması sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir. Özgürce konuşan taraf, diğerinin ilişkideki rolünü umursamayabilir. Olgun davranmayan partner veyaortağına karşı anlayış göstermeniz zorlaşır. Oysaki bu süreçte, öncelikle birbirinizi dinlemeniz, anlamanız çok önemlidir. Farklı düşünüyor olsanız bile, ortak bir nokta üzerinde buluşabilirsiniz. Hiç kimse, aynı düşünmek zorunda değildir. Fakat ilişki bir yaşam ortaklığı olduğuna göre, kavga-eleştiri-abartı-baskı gibi olguların da sizlere bir faydası yoktur. 3-23 Aralık tarihlerinde Merkür Yay burcunda gerileyecek. Tüm burçlar, yukarıda belirtilen konulardaki işler tekrar gündem maddemizde yer alacak.

5 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sabit fikirli tarafına vurgu yaparken, içgüdülerine dayanarak karar alabileceğini vurguluyor.

5 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel bir aktivite, düşüncelerinizi temizleme ve size sağlam bir yön duygusu verme açısından olumlu bir zaman dilimidir.

5 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı beklemeler ya da belirsizlikler olabilir. Öğle sonrasında daha girişken davranabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkilerde daha fazla iletişim ve görüşme gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla düşünebilir ve konuşabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkilerde daha fazla iletişim ve görüşme gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyi anlamak için daha fazla düşünebilir ve konuşabilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki konuları halletmek için uygun bir dönem olabilir. Bu süreçte irtibat halinde olacağınız insanlardan onay almak isteyebilirsiniz.

5 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenirken sıkıntı duyabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Sakin ve sabırlı olmaya özen gösterin. Eviniz veya ofisinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmak, sizi keyiflendirebilir.

5 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

5 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>