İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibisiniz. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeniz gerekiyor.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir. Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünüşünüzü, bazı özel ilişkilerin insanı değiştirmesi olarak gören arkadaşlarınız sizi biraz üzüyor.

Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz. Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size kısa zamanda bir seyahat görünüyor. İşi ve kısa bir tatili bir arada çıkartabileceksiniz. Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuz yetmiyor, onlara karşı daha tatmin edici, sevindirici davranabilirsiniz. Bu anlamda birtakım ziyaretler için çok uygun fırsatlarınız olabilir. Aile ilişkilerinizdeki bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyecek.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle partnerinizle ve diğer kişilerle olan ilişkilerinize mantıklı bir şekilde bakmaya çalışınız. Olgun ve ılımlı bir şekilde olayları ele aldığınızda altından kalkamayacağınız bir sorun kalmaz. Saat 13:45 itibariyle etkili Ay-Yengeç geçişinde insanlarla aranıza belirli bir mesafe koyma, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. İş hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, konu para olduğunda hassas düşünmemize neden olur. Elimizdeki miktar yüksek dahi olsa kaygılanırız. Yetersizse bir şeyleri kafamıza takabiliriz. Maneviyattan ziyade, maddi kazancı önemseriz. Çünkü güvence bizim için, yarınların teminatıdır. Çocuklarımızın üzerine titreriz. Ufak problemleri gözümüzde büyütebiliriz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sinirlerini bozacak durumlar oluşabilir. Rekabetçi duygulardan uzak durabilirsin.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyileşme sürecinin başlangıcı, beklenmedik değişikliklere uyum sağlamayı ya da uzun vadedeki umutların ve hayalleriniz hakkında gelişmelerin olması söz konusu

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Öğleden sonra parasal konulara yönelebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı değerlendirmeniz için fırsatlar gelebilir.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi ve zinde hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Günlük yaşamınızın küçük mutluluklarından keyif alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi ve zinde hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Günlük yaşamınızın küçük mutluluklarından keyif alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanlarında önümüzdeki 3 hafta boyunca güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Tam aksine, umduğunuz yardımları bulamama ihtimaliniz de var.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçen Venüs, size para ve maddi konularda riske açık kazanç kapılarını açacak. Borsa, senet, tahvil forex üstünden para kazanabilirsiniz. Ekstra vergi ve sigorta ödemeleri karşınıza çıkabilir. Spiritüel konuların içine adeta balıklama dalmak size iyi gelir.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 16" R
Ay
Oğlak
04° 02' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 31"
Venüs
Koç
29° 02' 57"
Mars
Balık
28° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 15' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 09"
Lilith
Başak
23° 09' 44"
True Node
Koç
15° 24' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>