İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle ileriye dönük bazı planlar yapacak ve bunları uygulamaya koymak için harekete geçeceksiniz.

Bazı işlerinizi tamamlamak için çeşitli fırsatlar elde edeceksiniz ancak son kararı vermeden önce dikkatli düşünmelisiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı sonuçlar doğurabilir.

Maddi konularda bütçenizi dengelemeyi çalışacaksınız ancak bugün hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızı kısıtlama yoluna gitmek zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın verdiği kararlarda mutlaka sizin de söz hakkınız oluyor. Bugün bu huyunuzu birlikte olacağınız kişiye sakın uygulamayın, onu çok sıkarsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geniş bir arkadaş çevreniz var ama gerçek dostlarınız o kadar az ki. Bu yüzden sorunlarınızı hep kendiniz halletmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün düştüğünüz çıkmazda size yardım edecek bir insan bulamayacaksınız ama o kadar hoşgörülüsünüz ki size yapılan bu haksızlığı unutup onlarla davete gitmeye hazırlanacaksınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, ikinci kez gerçekleşiyor. İlki Mayıs ayında gerçekleşmişti. Sonuncusu Eylül ayında oluşacak. Bu enerji, kişinin yeni ve farklı bir yaşam arayışının, eğitimdenhayatına kadar etkili olmasını sağlıyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem vererek, yeteneklerinizi değerlendirerek, geçmişi geride bırakıp yeniye yer açarak bu fırsatlardan yararlanırsınız. Sizi kısıtlayan şartlardan kurtulmak istiyorsanız, bunu önce siz istemelisiniz. Yaratıcı düşünün, eski hataları tekrarlamayın. Yenilikleri takip edin. Kendinizi geliştirin. Çalışın, gezin, dünyayı görün. Bir hedefiniz olsun. Buna ulaşmak için çaba gösterin. Ona buna kadere isyan etmek, kendinizi dışlamak gibi olumsuz duygulardan arının, bunları geride bırakın. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, sizi toplumsal ilişkilerinizde, bireysel planlamalarınızda destekleyici ve aktif edicidir. Sözleriniz ve duruşunuz diğerleri tarafından hayranlıkla izlenir. Kendinizle barışıksınızdır. Bu saatlerde keyfiniz yerindedir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evinle ilgili ufak tefek problemler canını sıkabilir. Annene ya da anne ailesinden bazı kişilere dair konular ön planda. Son günlerde sık sık tekrar eden problemleri daha farklı şekillerde çözme yoluna gidebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişinin mesajına cevapsız kalamayacaksın. Sanatla ilgilenen bir İkizler burcuysan, yurtdışındaki gelişmeleri araştırabilirsin. Arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çevirebilir, akşamı kendine ayırmak isteyebilirsin. Ailede çözümlenemeyen miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Hukuki yollara başvurmak için bazı adımlar atabilirsin.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal sorumluluk gerektiren konularda oldukça hassas davranabilirsiniz. Herkesin hayrına olan konularda daha sıcakkanlı olabilir ve kucaklayıcı bir rol üstlenebilirsiniz. Hoşgörünüzle tüm sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebileceğiniz bir gün. Gün geneli iletişimin ve uğraştığınız işlerin yoğunluğu arasında kalabilirsiniz. Karşınıza yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkması mümkün. Fırsatları görüp iyi değerlendirmekte yarar vardır. Bugün hızlı ve mantıklı kararlar alıp, verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ağzınızdan bal damlayacak. Güler yüzünüz ile ettiğiniz iltifatlar karşınızdakileri mutlu edecek. Maddi konularda iyi gelişmeler var.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün haberleşme ve iletişim ağı konusunda sizden daha şanslı bir burç daha yok. Görüşmeler, buluşmalar, mesajlaşma ve telefonlar beklediğiniz gibi gidecek. Sizin için önem teşkil eden konularda hızlı ve çözümleyici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, onların desteği ile kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Bir yolculuğa gidiyorsanız bu yolculuk sizin için çok keyifli ve faydalı olacaktır

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem ailevi konularınıza, hem de iletişimsel işlerinize eğileceksiniz. Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz beklenmedik olayların sizi sinirlendirmesine izin vermeyin. Araba kullanırken dikkatli olun, enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bu dönem en çok bu etkiye dikkat etmelisiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim gündelik hayatınızda kurduğunuz tüm köprüleri yıkabilir. Aman dikkat ani ve sarsıcı durumlar ve diyaloglardan kaçının. İkilemler ortasında kalmak sizi rahatsız eder. Fazla enerjiyi spor yaparak üzerinizden atabilirsiniz. Meditasyon yapmak, spiritüel konularla ilgilenmek size iyi gelir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor.. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 06" R
Ay
Yay
19° 26' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 17"
Venüs
Koç
27° 40' 20"
Mars
Balık
27° 38' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 42"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 36"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 20"
Lilith
Başak
23° 02' 17"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>