İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde bir konsantrasyon sorunu yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli sorun yaratıyor. Aynı sorunu bugün de yaşayabilirsiniz. İlişkinizin düzgün gitmesinin tek koşulu sizin geçmişten tamamen kopmanız.

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Yakınlarınızla paylaşmanız işinizi kolaylaştırabilir.

Geleceğiniz parlak görünüyor ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst ediyor. Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız.

Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir. Sağlığınıza her zamankinden daha çok özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün şanslı bir gününüzdesiniz. Uzun zamandır yaşadığınız bir gerilimi bugün çözebilirsiniz. Şans sizden yana olduğu için de sizin istediğiniz biçimde çözülebilir. Kalabalık bir topluluğa girip düşüncelerinizi açıklama fırsatı bulabilirsiniz. Müjdeli bir haberiniz var. Uzaklardan bir yerden sizi çok sevindiren bir doğum haberi alabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Akrep burcu Saat 04:41 itibariyle etkili olacak. Parasal konularda güçlü olma arzunuzu yükselticidir. Keskin gözlem gücünüz maddi çıkarlarınızı korumanızı deyim yerindeyse burnunuzun iyi koku almasını sağlayıcıdır. Paranın, kişiye sağladığı konfor duygusu sizi oldukça çekebilir. Saat 08:41 Ay-Jüpiter kavuşumu, derinlemesine olayları, durumları, sağlığımız ve ilişkilerimizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Tabii ki çıkarlarımızı düşüneceğiz. Ancak değerimizi bilen, bizi takdir eden insanlara elimizden geleni yapacağız. Her şeyi kafamıza takıp kendimizi yormayacağız. İşimize odaklanacağız, kendimize güveneceğiz. Saat 14:23 Ay-Merkür kavuşumu, bizi zorlayan her ne varsa ondan kurtulmak, mücadelemizde başarılı olmak arzumuzu işaret eder. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde mutluluk daim olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

20 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik ve uzun süreli ilişkiler gündeminde. Eşinle hassas bir dönemde olabilir ve sorun yaşayabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saygınlığınızı, bugüne kadar geldiğiniz bu hayatı, hissettiğiniz sevgiyi ve kendinizi koruyun. Kendinizi açın ve diplomatik olun.

20 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için planlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Başlatmak istediğiniz konular için uygun bir gün.

20 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz giderek yükseliyor. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik beklentileriniz de büyüyecek. İlginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay aşka bakışınızı, sevgi anlayışınızı kökünden değiştirebilir. Duygusal hassasiyetlerin vurgulandığı bir yeni ay, değer, güven gibi kavramları sorgulayabilirsiniz. Çalışma ortamınız, gündelik yaşantınızla ilgili olaylar çoğalabilir.

20 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız birçok ayrıntı ve detayla dolu olabilir. Halletmeniz gereken işlere odaklanmalısınız. Sosyal çevrenizi organize etmekte zorlanabilirsiniz.

20 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınız Terazi Yeni Ay'ı ile renkleniyor. Hiç ummadığınız bir anda arkadaşlıklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yeni edindiğiniz çevrelerde kendinizi mutlu hissedersiniz. Hobiler, yaratıcı faaliyetler için güzel bir başlangıç zamanı. Romantizm konusunda partnerinizin duyarlı davranışı size neşe verir.

20 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>