İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskiden yaşadığınız bir ilişkiyi bugünlerde çok düşünüyorsunuz. Aslında özlediğiniz o değil, o sıradaki yaşamınız. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyorsunuz ama yeni bir ilişkinin eşiğindesiniz.

İş yaşamınızdaki başarınız takdirle karşılanıyor. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz. İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Canınızı sıkmanız gereksiz.

Uzun zamandır yaşayamadığınız bir ferahlık yapmak istediğiniz birçok projeyi gerçekleştirmenize neden oluyor. Yine de fazla harcamadan kaçınmalısınız. Bu konudaki eş dost uyarılarını dikkate almanızda yarar var.

Önemli kararları verirken gösterdiğiniz temkinli davranışlara bu kez gerek yok. Yine önemli bir kararın eşiğindesiniz. Aklınızın değil, gönlünüzün sesini dinlemeniz sizin için daha hayırlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve enerjik bir gününüzdesiniz. Çok yakınınızda bu enerjinizi paylaşabileceğiniz birisi var. Siz nedense onu görmezden geliyorsunuz. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey sizin görebilmeniz ve karşılık vermeniz. Yakın çevreniz de ilgiyle sizin ne yapacağınızı izliyor. Önemli kararların eşiğindesiniz. Vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize, yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 13:23 Ay-Pluto görünüm etkisinde, isteklerimizi daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bütün bunları anlamak isteyebiliriz Hatta durumları lehinize çevirmek için olayları manipüle etmeniz dahi mümkündür. Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız yoğundur. Saat 20:35 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sağlık-iş hayatı ve günlük yaşantınızda bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmanın işaretçisidir. Birçok şey size zor gelir. Bunları çözemediğinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünceli davranışlarınla etrafındakilerin takdirini toplayacaksın. İşteki sorunları halledebilirsin.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir ilişki krizinde fail veya mağdur olun, zorlukları dönüştürmek için olayları fırsata dönüştürebilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapmanız gereken pek çoksöz konusu. Zaman alan işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detaylar, hesap işleriyle uğraşmanız gerekebilir. Gündelik işlerinizin yoğunluğu karşısında duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, kendinizi yormamaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara yönelik büyük istekler içine gireceğiniz bir dönemdesiniz. Sabırsız beklentiler içine girebilir, şartlarınızı zorlayabilirsiniz. Anlayışlı davranabileceğiniz halde öfkeli bir tutum gösterebilirsiniz.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Uranüs arasındaki sert etkileşim arkadaş gruplarınızın aniden dağılmasına neden olur. Fevri davranışlardan kaçınmakta fayda var. Tehlikeli sporlara yönelmemenizi öneririz. Motora binerseniz, kask takmayı sakın ihmal etmeyin. Sürpriz tanışmalara hazır olun.

21 Ekim 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Ekim 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 44' 21" R
Ay
Oğlak
02° 02' 02"
Merkür
Koç
16° 21' 13"
Venüs
Koç
28° 51' 39"
Mars
Balık
28° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 25' 15"
Uranüs
Boğa
22° 14' 54"
Neptün
Balık
28° 51' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 38"
Lilith
Başak
23° 08' 43"
True Node
Koç
15° 25' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>