İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün işiniz ile ilgili bir konu yüzünden sevgilinizle kavga edeceksiniz ve kontrolü elinizde tutmakta bir hayli zorlanacaksınız. Sevgilinizden anlayışlı ve sabırlı olmasını istiyorsunuz.

Bugün sabah saatlerinde resmi dairelerde bazı evraklarla uğraşmak zorunda kalacaksınız ve sinirleriniz çok yıpranacak. İlerleyen saatlerde ise günlük işlerinizle ilgileneceksiniz.

Ay sonu yaklaştı ve paranızı artık ölçülü harcamak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz fakat her gün karşınıza ayrı bir masraf çıkıyor. Bu konuda kendinize bir plan yapmalısınız ve uygulamaya geçmek zorundasınız.

Hava değişimlerinden doğan bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalacaksınız. Psikolojiniz buna bağlı olarak olumsuz yönde etkilenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize güveniniz oldukça fazla olacak. Daha önceden yapmaya cesaret edemediğiniz şeyleri yapmaya kalkabilirsiniz. Kendinizdeki bu güveni yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız. Bugün sorunlu giden bazı ilişkilerinizin üzerine gidebilir ve düzeltme yolunda büyük adımlar atabilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamızı, saat 09:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde selamlıyoruz. Bu enerji, ilişkide buzları eriten, sorunları ortadan kaldıran kısa etkili bir enerjidir. Özellikle ilk kez bir araya gelenler için bu saat gayet hoş olup, canlandırıcıdır. Ancak aşağıda belirttiğim Ay-Boşluk etkisini göz ardı edemeyiz. Eğer problemlerinizi konuşmak istiyorsanız, bu enerji size destektir. Saat 13:23 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler  halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Saat 13:34 Ay-Uranüs olumlu görünümü, değişik bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz. Bazıları sizin düşüncelerinizi çözemiyorlar. Onlarla olan ilişkilerinizi olumsuz etkilenmesiniz istemiyorsanız dikkatli olun.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli fikirleriniz varsa, aralarından pratiğe dökülürken başka insanlara gerek duyulmayacak olanlarını seçmenizde fayda var. Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğitim, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı işler, felsefe, inançlar, yayıncılık, hukuk başlıklı faaliyetlerin ön planda olabileceği. Sosyalleşme ihtiyacı duyabileceğimiz bir gündeyiz. Entelektüel anlamda gelişmek amaçlı aktivitelerde bulunabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla fikir üretebilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işleriniz de gelişmeler meydana gelebilir. Kendinizi rahat ifade edebilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişteki bazı olayları sorgulayacak ve kafanızı gereksiz yere sürekli meşgul edeceksiniz. Düşüncelerinizle ilgili çevrenizden yardım istemelisiniz. Her şeyi tek başınıza çözme yoluna gitmeyin. Gördüğünüz destek ve ilgiden memnun olacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla tek yürek olup planlar yapabilirsiniz. Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz çalışma hissi, yerini rahatlığa bırakacak. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta odak noktanızda yerleşime ait konular, ev, yuva ve aile olacak. Ev değiştirmeye yönelik isteklerinizin gerçekleşmesi için her zamankinden fazla çaba sarf etmeniz gerek. Yeni araba almak ve satmak, toprak işlerine girişmek gibi düşünceleriniz varsa bu projelerinizi biraz daha erteleyin.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>