İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah iyi bir başlangıç olabilir. Onu göreceksiniz, ya da haber alacaksınız. Akşama doğru küçük bir tartışmanın büyüme riski var. Bu, sizin aşkı hiç alttan almaz, ödün vermez bir duygu olarak tanımanızdan kaynaklanıyor. Onun dışındaki her şeyin ona programlı olmasını savunuyorsunuz.

Uzun zamandır planladığınız bir girişimden, bazı uyarıları ciddi bulup cayacaksınız. Fazla alınganlık gösterdiğiniz bir eleştiri sizi fazlasıyla üzmüş görünüyor. Eleştirinin haklılığı, haksızlığı bir yana, eleştirinin geldiği yere dönüp yeniden bakarsanız, bu eleştiriden gereken yararı sağlayabilirsiniz.

Canınızı oldukça sıkan bir para kaybınız var. Onu kullanmanız için size çok daha gerçekçi yollar gösterilmişti. Siz ise en risk taşıyan yatırımı yaptınız. Şimdi yeniden birikim yapmayı planlayacaksınız. Bir dostunuza parasal desteğiniz olabilir.

Bugün ya da yarın adımınızı mutlaka doğru atmanız gereken bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gevşekliklerinize karşı, hayatı biraz ciddiye almanız öğütlerine hiç kulak asmıyorsunuz. Bu nedenle de zaman zaman çeşitli zorluklar yaşıyorsunuz. Geçmişte ciddiye almadığınız bir sorun, bugün karşınıza yeni bir boyutuyla çıkabilir. Sizi çelişkiye düşürecek bir haberiniz var. Üzüntü mü, sevinç mi yaşayacağınızı bilemeyeceksiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler hayatı, parasal konular, ilişki problemleriyle ilgilenmemizi gerektirici Ay-Oğlak burcu geçişi saat 07:22 itibariyle başlıyor ve bizler  Salı gününe bu enerjiyle adım atarken, sorumluluklar, denetim, ciddiyet bizi yorabilir. İlişkimizle alakalı olarak, ortamı gerecek iletişimden kaçınmamız faydalıdır.  Gün içinde  yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Hiç kimse bizim gibi düşünmeyebilir. Bu ister sevgilimiz olsun ister başka biri. İnsanların baskıcı tavırlarından hoşlanmayacağız. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, eviniz sınırları içinde huzura bir hayli ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Evinizin ihtiyaçları, ailenizle ilgili konular, para meseleleri üzerinde durmak biraz keyifsizlik verebilir. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü arzular içindesiniz. Hisleriniz tavan yapıyor. Çevrenizdeki kişilere yardım etmekten keyif alacağınız bir gün. Organize planlar yaparken, size fikir vermek isteyen insanları göz ardı etmemelisiniz. Bazıları sizin düşüncelerinizi çözemiyorlar. Onlarla olan ilişkilerinizi olumsuz etkilenmesiniz istemiyorsanız dikkatli olun.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenebileceğiniz günlerdesiniz. Alışık olduğunuz işlerin dışında şeylerle ilgilenebilir veya rutinin dışında fikirler geliştirebilirsiniz. Sağlığınızı, işinizi veya duygusal konuları ilgilendiren başlıklarda olumlu birkaç gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan konular gündeme gelebilir. Siz bu konulara karşı nasıl davranacağınızı kestirebileceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konuları fazla büyütmemeye özen gösterin. Ortak para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetlemeniz zor olsa bile sabırlı davranmayı başaracaksınız. Bilinçaltınızdan yükselen arzular sizi fazla rahatsız etmeyecek.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa yapılacak aktivitelerde etkili hareket edeceksiniz. İşinizi iyi yapıyor olmanız bazı noktalarda sizi rahatlatacak. Sosyal ortamlarda duygu değişimlerinden kaçınmanız gerekiyor.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>