İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları öne alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birbağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor. İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonraki ödemelerde size kolaylıklar sağlayacak.

İyimser duygularla yaptığınız abartılı değerlendirmeler, bugünlerde size üzüntüler yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Probleme dönüşmüş günlük sıkıntılarda daha planlı yaklaşımlar işe yarayabilir. Sorumluluklarınızla kendinizi engellemeyen ilişkiler içine girme fikriniz oldukça yararlı. Yaratıcı özellikleriniz bugün sizi olumlu anlamda yönlendirebilir. Kendinizi belli ölçülerde baskıladığınız konularda, daha esnek iç hesaplaşmalarla sonuca ulaşabileceksiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, farklı, değişik ve  yeni bir şeyler yaşamak isteğimizi gösteriyor. En azından ilişkimizde sorunlar varsa bunları daha fazla düşünmek niyetinde değiliz. Bir şeyler olmalı ve biz arzu ettiğimiz değişimi gerçekleştirmeliyiz. İlişkimiz yoksa, yeni biriyle tanışmak ne de güzel olur. Şöyle bizi canlandırabilecek bir aşk nasıl da rahatlatır. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, beraberliğinizle ilgili konularda her iki kişinin de mücadeleci tavrının ve kendi isteklerine düşkünlüğünün işaretidir. Doğal olarak dikkatli olunması şarttır. Her konuda ortak hareket edilmesi ve bu sorumlulukların birlikte göğüslenmesi, kabul edilmesi gerekir. Biriniz buna hazır, diğeriniz ise hala kararsız ise, ilişkinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars'ın karşıt evinizde geri gitmesiyle, küçük dostlukların ve küçük planlarınızın gündem kazanması söz konusu olacak. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize daha yakından bakmalı iyi olanlarla kötü olanları birbirinden ayırmalısınız. Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. İmajınızı, paranızı, haklarınızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Değişen planlar olabilir. İşlerinizde dikkatsizlikten kaynaklanana hatalar yapmamaya özen gösterin.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüzü görmek için kendinizden başlayarak değişime hazırlanmalısınız. Bu arada sosyal çevrenizle de ilgilenmeyi ve haberleşmeyi asla kesmemelisiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılarda, sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz ancak arkadaş çevrenizle ve finansal durumunuzla ilgili ani problemlere açık bir zaman diliminden geçmektesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin araştırmalar ve çalışmalar yapmak için uygun bir gün olabilir. İçinize dönük olacağınızdan bazı şeyleri kolay fark edebilir ve değişmesi gereken konulara çabuk adapte olabilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla dünkü olumlu iletişiminiz bugün de etkisini devam ettirmektedir. Ancak akşam saatlerinde ikili ilişkilerle ilgili bir parça kendinizi depresif hissedebilirsiniz. Kaybetme korkusu taşıyor olmanızla yüzleşebilirsiniz. Ancak bu sürecin geçici olacağını zihninize sokarsanız o ağır duyguda kalmanız için bir sebep yoktur. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Prim, avans, kredi veya bonus benzeri maddi konularla alakalı çok olumlu gelişemelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ekstra bir kazanç kapısı açmanız veya maddi sorunlara etkin bir çözüm bulmanız da günün konuları olabilirler.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>