İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşırı alınganlıklarına karşı daha ilgili tavırlar belirleyebilirsiniz. Zamanla her şeyin değiştiğini göreceksiniz. İlişkide haksızlığa uğradığınız şeklindeki yaklaşımınızda gizli bencillikler var.

Mesleğinizde yeni aşamalar kaydetmek istiyorsunuz. Yetkililerinizle ilişkilerinizi daha ılımlı bir platforma taşımanızda yarar var. Bugünlerde yararlıgezileriniz olabilir.

Aldığınız para konulu bir duyuma belli araştırmalardan sonra daha serinkanlı yaklaşacaksınız. Akraba ilişkilerinizde süregelen satış içerikli kırgınlık, daha düşünceli davranmanızı gerektiriyor.

Bu sıralar vaktinizi epeyce alacak bir hukuk işiniz olabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili bazı değerlendirmelerinizin, dış değerlendirmelerle benzeşmesi yolunda çabalar içine girmelisiniz. Bugün önemli bir sınavdan geçebilirsiniz. Bunu ve bundan edineceğiniz kazanımları birtakım sonuçlarla anlayacaksınız. Bazı ilişkilerinizde aksattığınız sorumluluklar, sorumluluk sahibi imajınızı zedeliyor. Bu imajın kolay kazanılmadığını biliyorsunuz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay,hayatınızla ilgili konular üzerinde çalışmanın, dikkatle durmanın, sağlam olana yönelmenin doğru olacağını gösteriyor. Biraz yorulabilirsiniz. Her şeyi fazlaca ciddiye almanız gerekebilir. Bir türlü yerli yerine oturmayan durumlarla karşılaşırsanız bunları karamsar bir şekilde ele almayınız. Sözüne güvenilir insanlarla çalışmaya, işinizin takibini iyi yapmaya gayret gösteriniz. Saat 17:53 itibariyle Ay-Güneş arasındaki ferahlatıcı görünüm,  hem duygusal anlamda hem yenilikleri uygulamaya dökmede sizleri umutlandırıcıdır. Daha önce kaygı duyduğunuz meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gizli görüşmelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan veya üzerinize görev ve sorumluluk yükleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kötü alışkanlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve duygusal anlamda size kötü hissettirecek konulara dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı konularda konsantrasyon gerektiren olaylar yaşanabilir. Finansal işlerinizde yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Başkalarının katılımıyla ortak konuları çözme yoluna gidebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmadan önce düşünmenizde fayda var.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinizin bilmediği bazı sırlarınızı bugün ona açmak isteyebilirsiniz. Korku paylaştıkça azalır siz de biliyorsunuz. O size karşı son derece anlayışlı. Bu durumdan dolayı sizin de ona olan sevginiz gittikçe artıyor. İŞ: İstikrarlı bir çalışma evresi içerisindesiniz. İşinizdeki sorunları atlatmış ve uzun vadede başarı edinmeye alışmış durumdasınız. Birikim yapın. SAĞLIK: Dedikodu yapma merakınızı bir kenara bırakmalısınız. Kafanızı böyle şeylerle doldurmayın.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal durumunuzla ilgili güçlü destekler alabilirsiniz, ancak sinir sisteminizin hassas olduğu bir günde bulunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizi iyileştirmeniz, varolan ilişkilerde aşk duygusunun ön plana çıkması ve ilişkilerle ilgili spesifik fırsatlara sahip olduğunuz bugün, hayatınızda birçok şeyi yoluna koyabilmeniz için destek alıyor olacaksınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kendinizi ve yaşadığınız olayları gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Gücünüzü yeniden elde etmek istiyorsunuz. Bu aralar bazı konuların karşınıza gelmesi tesadüf değil

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün harcamalarda müsrif davranabilirsiniz. Partnerinizin veya eşinizin parasal sıkıntıları için yeni bir imkan ortaya çıkabilir. Borç, kredi ve vergilerin bütçenizi aşması durumunda ruhsal baskı hissetmeniz olasıdır. Önemli olan olumsuz bir dönüşüme ve iflasa karşı olası tüm mantıklı düzenlemeleri ve yükümlülükleri yerine getirmenizdir. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Savaşmaktan yorulduğunuzu derinden hissedersiniz. Elinizden gelse her şeyi yüz üstü bırakıp gitmek ve başka bir yerde farklı bir hayat kurabilmek istersiniz. Yalnızlığınıza daha düşkün olur ve öncelikle kendinizi çözmeye çalışırsınız. Yoga, meditasyon ve dualara yönelir, mağdur olanlar ve hayvanlar için elinizden geleni yapmaya çalışırsınız.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 27"
Ay
Kova
28° 12' 26"
Merkür
Koç
17° 59' 13"
Venüs
Boğa
03° 55' 04"
Mars
Koç
01° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 38"
Satürn
Balık
16° 46' 52"
Uranüs
Boğa
22° 28' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 30"
Lilith
Başak
23° 36' 02"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>