Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süre düşünüp kararınızı verdiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kaldı. Bunun farkında olduğunuz için yaratıcılığınız ve enerjiniz de had safhada. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünü korkutuyor ama bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda bir gelişme olabilir. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında yöneticiniz Mars-Balık burcunda seyredecek. Astrolojik olarak bu konumdaki Mars pek etkili değil. Cesaret yerine kabullenmeyi, sorunlarla mücadele yerine olanı olduğu haliyle görmeyi, ileri atılıp amaca ulaşmak yerine, etrafında dönüp dolaşmayı işaret ediyor. Ancak geri planda yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda iyi bir planlama şart. Bilinçli hareket etmelisiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünün. Yarar-zarar hesabı yapın. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmayın. Balık burcundaki Mars süreci geriye çekilme ve çevrenizdeki olaylardan etkilenirlik artabilir. Bu nedenle savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bazen de tam tersine plansızca hareket edilebilir. Birilerinin size yardımcı olmasını bekleyebilir, hangiiçin hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini saptamanız zor olabilir, rehavete kapılabilirsiniz. Ben bu süreçte bilinçli şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizden yanayım. Çünkü bir amacımız varsa, ona ulaşma yolunda engeller hiçbir zaman insanı yıldırmamalıdır. 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişinde, ailenizle ilgilenmek, yuvanızı ayakta tutmak, geleceğinizi güvence altına almak durumundasınız. Bu sizin gelişim yolunuzdur. Kimi Koçlar bir yuva kurarak, aile olmayı öğrenecekler. Bazıları yeni bir yere, eve taşınacaklar. Orada yaşamlarını sürdürecekler. Aileyle problemler sizi biraz zorlayabilir. Dirlik ve düzen yoksa huzur bulmak kolay değildir. Burada sevgi, bağlılık önem taşıyor. Bu varsa, ailenizi bir arada tutmak için mücadele edersiniz. Bu mücadelenin özünde kendi arzunuz, ihtiyaçlarınız da önem taşıyor. Bunları ihmal etmeyiniz. Şöyle ki, aile bir arada dursun da benim ne istediğimin önemi yok diyemezsiniz. Bu zorlamayla olacak şey değil. Bu düğümlerde aileniz kadar kendinize karşı da sorumlusunuz. Siz mutlu olmadığınız bir düzende sürekli bir şeyleri ayakta tutacağım diye kendinizi feda edemezsiniz. Aynı şekilde sürekli kendinizi, ihtiyaçlarınızı önemseyip, başkalarını ihmal edemezsiniz. Her şey dengeli olmalı. Kolay değil biliyorum ama bu düğümlerin etkili olduğu süreç hepsini bir şekilde yerli yerine oturtmanız için sizi geliştirecek.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Bir süredir mali konularda almak istediğin tedbirleri hayata geçiremiyor olabilirsin. Kendini veyerinde çalıştığın insanları garanti altına almak için bazı konularda ödün vermen gerekecek. Eğer bu birgörüşmesi ise konuşacağın kişi tanıdık çıkabilir ya da sözleşme yapmak üzere olduğun bir firma ile zamanındayaptığınız ortaya çıkabilir. Aslında bu kadar tesadüf olmayan şeylerin bir araya gelmesine sen de şaşırıyorsun. ?İstesen denk gelmezdi? sözünü sık sık duyabilirsin. İşlerini kolaylaştıracak ilişkiler kuracaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa hava geçişlerine dikkat etmende fayda var.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin genişlediği ve yeni insanlarla tanışacağınız bir günde olabilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizi kuvvetlendirmek adına harika bir zaman dilimi. Sınırlarınızı çizmeyi de unutmayın.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir ve projelerinizi ortaya koymakta ısrarcı davranmalısınız. Doğru kararlar size servet getirecek.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosunun bugün son bulmasıyla birlikte, ilişkiler, birliktelik ve ortaklıklar açısından keyifli ve rahat olabilecek bir dönem başlıyor, para durumunuzu da toparlayabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sizi sınırlayan, yetenekleri gölgeleyen olaylar yaşanabilir. Tartışmacı ve kararsız hissedebilirsiniz. İnatçılıktan kaynaklanan çatışmalar olası. Yeterli bilgiye sahip olmadan önemli kararlar vermeyin. Sağlığınıza özen gösterin.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars, bugün Balık burcuna geçiş yapıyor. Motivasyon düşüklüğü ve kararsızlık çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Gündelik hayatta işlerinizi tamamlamak zor olabilir. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalı fazla alkol ve sigara tüketmemelisiniz. Depresif bir ruh haline bürünebilirsiniz. Meditasyon size iyi gelir.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 43" R
Ay
Koç
21° 30' 41" R
Merkür
Koç
20° 25' 04"
Venüs
Boğa
08° 26' 02"
Mars
Koç
04° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 14"
Satürn
Balık
17° 05' 14"
Uranüs
Boğa
22° 41' 39"
Neptün
Balık
29° 05' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 39"
Lilith
Başak
24° 00' 25"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>