Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta şanslı rastlantılar söz konusu. Uzun zamandır beklediğiniz kişiyle hiç düşünmediğiniz bir ortamda karşılaşmanız muhtemel. Bu fırsatı değerlendirmek sizin elinizde. Çekingenliğinizi kırmalısınız.

İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller. Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir. Bir çok önemli gelişme oluyor ve siz kendinizi bunların dışında tutuyorsunuz.

Maddi konularda ilerleme kaydedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koymak için acele etmeyin. Bugün planlama ve durum değerlendirmesi yapmak için çok daha uygun görünüyor

Gergin ve yorucu birgün geçirebilirsiniz. Aşırı reaksiyonlar, akşam saatlerinde ev hayatında olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sağlığınıza daha çok ilgi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir. Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin ifade edeceksiniz. Ancak ilişki söz konusu olduğunda, partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkide bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken süreçteyiz. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında sonrası Merkür gerileyecek. İlişkimizle ilgili konular gündem maddemizde daha da önemli hale gelecek. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan Koç burcuysan, geri dönüşlerin olmaması umutsuzluğa kapılmana neden olabilir. Fakat pes etmemelisin.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda zor durumda kaldığınız süreçleri tamamlamak için yeni krediler çekmek ve sponsorluk görüşmeleri yapmak isteyebilirsiniz. Gelir kaynaklarınızı artırmak amacıyla çıktığınız bu yolda bildiklerinizi başkalarına söylemek yerine kendinize tutmak şu an için daha faydalı olabilir. Çünkü bu düşündükleriniz plan aşamasında olan işler olduğu için henüz kimseye açmamanız da yarar vardır. Belki de işler rayına girdiği zaman düşüncelerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmak daha mantıklı olacaktır.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi işgal edebilir. Birkaç günlük bir kriz ve yenilenme dönemi içine girebilirsiniz. Finansal konularda kopmalar olabilir. Sağlığınızı düşünerek stres faktörünü azaltmanız gereken bir gündesiniz. Stratejik olmalı ve yaşanan sorunlar içlerinde fırsatları yakalamaya çalışmalısınız.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Karşı cinsin yoğun ilgisi bir anlık yakınlaşmalar pişmanlık duyacağınız bir ilişkiye adım atmanıza sebep olabilir dikkatli davranın. İş hayatınızda ise fevri çıkışlarınız hoş karşılanmayabilir bir anda işinizle ilgili ciddi bir krizin içinde kalabilirsiniz dikkatli davranın. Ego ve yönetme isteğiniz kayıplara neden olabilir.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla fikirlerinizi diğer insanlara aktarabileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Önemli konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Fırsatları değerlendirin.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Geri hareketi ile beraber 14 Mayıs'a kadar burada kalacak. Bu dönem sizin için adeta bir uyanış olacak. Uzun zamandan beri sürüncemede kalan konular hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlar. Yeni fikirler yaratmak, fikirlere öncülük yapmak için ne kadar değerli olduğunuzu fark edin. Aceleci davranmayın yeter.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitim, yabancılar, medya veya hukuki işler gibi konularda son derece olumlu etkilerle yıkanacaksınız. Karşınıza bir seyahat fırsatı bile çıkabilir. Bu seyahatte ilginizi çekecek pek çok konu ile ilgili çeşitli şeyler öğrenebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>