Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek kendinizi iyi hissettirecektir. Burcunuzdaki Ay ın verdiği güvenle sevgi konularında aşırı duyarlı yaklaşabileceğiniz görülüyor.

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler, kariyeriniz konusunda etkisini gösterebilir. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda geliyor. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir, enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Maddi bakımdan oldukça rahat hareket edebileceğiniz bugün lükse eğilim gösterebilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.

Oldukça hareketli birgün. Duygusal açıdan pek rahat sayılmazsınız. Aile içindeki tartışmalar sizi sıkıntıya sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Fiziksel çekiciliğiniz gayet yüksek olacak. Bir şeyi istediniz mi elde etmeniz gayet kolaydır. Bekar Koçlar için hem bireysel hem başkalarıyla ilişkide aktif bir dönemdir. Karşı cinsin bakışlarını üzerinizde hissedersiniz. Venüs burcunuzda, cinselliğe dönük arzuların yükselişidir. Hem fiziki hem ilişki anlamında sizi tatmin edicidir. Arzularsanız ve ele geçirirsiniz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise güzelliğin yükselişidir. Sorunlarla uğraşmak yerine, hayatın güzel yanlarının keyfine varmak istersiniz. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, burcuna geçiyor. Güne hareketli başlayacaksın. Hayallerine bir adım daha yaklaşabilirsin.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle yaşamınızda yeni arkadaşlıklar dahil olabilir ve heyecanlı tanışmalar içinde yer alabilirsiniz. Daha önce hiç tanımadığınız bu kişilerle beraber olmak sizlere çok farklı keyifler yaşatacaktır. Bekâr olan koçların ise yalnızlıklarını örtebilecek kişilerle tanışmaları an meselesidir. Yalnız İlk tanışmada hemen kendinizi bütün yönleriyle ele vermektense bu konuda daha yavaş ilerlemeniz yerinde olur. Çünkü yaşamın neler getireceğini bilemediğimiz için ilk etapta karşımızdaki kişiye de her yönüyle kendinize anlatmamız doğru olmayacaktır.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinizde sizi sıkan ve kısıtlayan bir ağırlık hissedebilirsiniz. Bu bunaltıcı hava neyse ki akşam saatlerinde dağılıyor. Günün ikinci yarısında rahat bir nefes alabileceksiniz. Endişelenmeyin, Cuma geceniz son derece hareketli ve eğlenceli geçecek. Gün boyunca sizi bunaltan havadan eser bile kalmayacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aile hayatınızla ilgili gelişmeler istediğiniz şekilde ilerleyecek ve sabrınızın mükafatını alacaksınız. Sakinlik ve denge fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı yaşamınız için çok daha sağlıklı ve doğru kararlar almanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getiren yeniliklerden uzak durmalı ayrıntıları fazlası ile önem vererek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizi kendinizi yenilemeniz, tazelenmeniz için harekete geçirecek. Vereceğiniz kararları uygulama konusunda aceleci ve özgür olacaksınız.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs bugün burcunuza geçiş yaparak 1 Nisan'a kadar buradaki seyahatine devam edecek. İlişkilerde baş döndürücü bir döneme giriyorsunuz.Gün içinde iletişimin bol olduğu bir ortamda bulunacaksınız. Yeni insanlar tanımak, yeni gruplara katılmak söz konusu olacak. Yeni tanıştığınız kişilerle aranızda ani bir yakınlaşma olur. İlişkiler hızlı başlar, hızlı bitebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hareketli doğanızı bugün dizginlemeniz gerekecektir. İç dünyanızdaki çalkanıları iyi anlamak ve daha sonra da ortadan kaldırmak için mantıklı, gerçekçi ve temkinli olmalısınız. Tezcanlılık iç dünyanızı sadece daha da karıştırmaya yarayacaktır.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 30" R
Ay
Koç
08° 03' 23"
Merkür
Koç
19° 43' 57"
Venüs
Boğa
07° 18' 24"
Mars
Koç
03° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 39"
Lilith
Başak
23° 54' 20"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>