Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere direnme döneminiz. Bu sıralar kendini kısıtlamaya ve fırsatları gereksiz bulmaya oldukça elverişlisiniz. Toparlanmanız gerekiyor, kendiniz tarafından baskılandığınızı fark ettiğinizde derin iç küskünlükler yaşayabilirsiniz. Bir konudaki aşırılığını bugünlerde doruğa çıkartan bir yakınınızla, ciddi tartışmalar içine girebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Fikirlerimizin, inandığımız davamızın peşinden koşmamızı sağlayacak pozitif yaklaşımı bize kazandırıyor. Dünyayı barış-sevgi duygularla kucaklama arzumuzu çoğaltıyor. Ayrıca maddi-manevi anlamda kendimizi garanti altına almak isteğimizi de vurguluyor. Evet iyimseriz ama neye ihtiyacımız olduğunun da farkındayız. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, insanların sizi takdir etmeleri, örnek almaları ve cesaretli duruşunuz hem karşı cins üzerinde hem de sosyal yaşamda size ışıltı kazandırıcıdır. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, iletişimi güçlendirici, fikirlerinizi özgür bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Bilgilenme, yolculuk, uzaklarda bulunan kişilerle irtibat yönünde de gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Emekçi tüm kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal medyada gezinirken eski sevgilinin profiliyle karşılaşabilirsin. Bu durum seni biraz üzse de sakinleşeceksin.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem yeni hem de çok yararlı işbirlikleri yapabilir ve ticari ilişkilerinizi en üst noktaya taşıyacak projelerinizi yaşamınıza dahil edebilirsiniz. Yine bu noktada ufkunuzu açacak, kendi benliğinizi yükseltecek, sizleri farklı düşünme yollarına sevk edecek kişilerle tanışmanız hayatınızda adeta bir dönüm noktası yaşatacaktır. Bu aynı zamanda ileriye yönelik atılacak sağlam dostlukların da temelini oluşturabilir. Sizler zaten bilgiye aç ve aynı zamanda da işkolik kimselersiniz. Bu nedenle yaşamınızda dahil olan bu kişileri herkesten daha çok sevecek ve görüşlerine çok daha fazla saygı duyacaksınız.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sağlam güçlü işbirlikleri uzun sureli başarılı işlerin kapılarını ardına kadar aralıyor sizlere. Siz yeterki kendinize güvenin ve bugüne kadar yeterince önem vermediğiniz yeteneklerinizi sahiplenin. Özel yaşamınızda ise sabırlı davranışlarınız eş ya da sevgilinilze iletişiminizi güçlendirecek. Bekar Koçlar sizler bugün ilişkiler konusunda acele kararlar vermemelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız haberlerin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Olaylar karşısında heyecanlanabilirsiniz. Yazışmalar ve iletişimlerle ilgili aksaklıklar olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlara bağlı işlerinizde iyimser tavırlarınız ön planda olabilir. İnsanlar için bir şeyler yapmak öne çıkacak. Gün içinde enerjinizi rahat kullanamamanız sizi rahatsız edecek.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın son günündeki gündem maddesi olabilir.Ayrıca haftaya seyahate çıkarak da bitirebilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Venüs'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte aşk hayatınız canlanıyor. İlişkiler hayatınızda daha çok yer tutmaya başlarken, ışığınız ve enerjinizle insanları kendinize çekeceksiniz. Albeniniz, şansınız, kısmetleriniz artıyor, aşkı çekiyorsunuz.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 10" R
Ay
Koç
00° 54' 35"
Merkür
Koç
19° 23' 17"
Venüs
Boğa
06° 42' 23"
Mars
Koç
03° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 28"
Satürn
Balık
16° 58' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 02"
Lilith
Başak
23° 51' 05"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>