Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hislerinizin kuvvetiyle sevgi konularınına aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. İlişkinizde ileriye yönelik hareket etmek isteyebilirisiniz. Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Son birkaç günün karmaşık etkisinden sonra bugün çok daha keyifli ve yapıcı bir günde olabilirsiniz. Macera arayışı göze çarparken yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Geçmişe ait konular kafanızı kurcalarken sizi rahatsız eden gerginliklerden kurtulabilirsiniz. İş yerinizdeki çatışmaları aşmanız çok daha kolay olabilir.

Bugün maddi konular sizin için ön planda. Kaynaklarınızı geliştirmek için birçok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Sorumluluk hırsı sağlığınızı zorlayabilir.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz. Parasal konulardaki gerginlikler ya da yanılgılar canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Aşk yaşamı : Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak. Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Sezgileriniz yoluyla size sunulan içsel gücünüzü büyüten bu dönem, özel ilişkileri, başkalarıyla ortak maddi işlerinizi ve bağlantılarınızı tekrar gözden geçirerek eksikleri saptamanızda, gelişmek adına bir daha bakmanızda etkilidir. Anlaşılması güç yanlarınızı görmenizi sağlar. Başkalarının hayatınızdaki yeri ve önemini belirler. Hangi konular sizin için hırs ve mahremiyet teşkil ediyor, ilişkilerinizi hangi temel üzerine inşa ediyorsunuz. Geçtiğimiz 10 Ekim 2017 tarihinden bu yana neler yaşandı? Kimlerle maddi-manevi anlamda yol ayrımına gelindi? Parasal konularda hangi problemlerle karşı karşıyasınız, bunları nasıl çözmeniz gerekiyor? Krediler, borçlar, hukuki davalar, cinsel sorunlar, vergiler, maliyeyle ilgili durumları şimdi incelemek durumundasınız. Bu konuları önemseyeceksiniz. Böylece gelecekte arzu ettiğiniz, hakkınız olanı bir şeyi elde etmek için hazırlanacaksınız. Evet yavaşlayacaksınız ancak bu ilerisi adına bir çok meseleyi ölçüp tartmanızı sağlayacak yeni bir bakış açısı kazandıracak. Kimler çıkarlarını daha fazla öne alıyor, kim hakkınız olanı sizden almaya kalkışıyor, siz ilişkilerinizi kendinize göre mi yorumluyorsunuz, sadece beklentileriniz mi önemli? Sizin de eksik ve yanlışlarınız yok mu? Bütün bu konuları derinlemesine ele aldığınızda hem kendinizin hem başkalarının tutkularını, saplantılarını, zayıflıklarını görebilirsiniz. Hayat bazen insanları, menfaatler üzerine kurulan ilişkilere yöneltir, hak ve hukuk gözetilmez, yoldan çıkılır ve maneviyat körelir. Geri hareket bunları idrak etmemizi, bizi nasıl zayıf düşürdüğünü görmemizi sağlar. Arınmamız, toparlanmamız için bize yardımcı olur. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iptal edilen buluşmalar moralini bozabilir. Sevgilinin geçmişini merak edip ağzından laf almaya yeltenebilirsin.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde oluşan bağı daha da güçlendirebileceğiniz, yaşamınızı farklı organizasyonlar ile renklendirebileceğiniz bir gün etkisi. Aynı zamanda ilişkilerde geçmiş yaşantınızda ki sıkıntılar tekrar tezahür edebilir. Hatta bu anlamda yaşam tarafından bir sınava çekildiğinizi düşünebilirsiniz. Belki de bu doğru olabilir. Zaten sorunların üstünü örttüğümüz sürece bilmeliyiz ki bunlar başka bir zamanda başka kişiler ve olaylar vasıtasıyla yeniden önümüze çıkacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde değişiklikler yaşanabilir. Programlarınızı güncellemek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Geleceğiniz için alternatif planlar üretebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sağlığınız özellikle alerjik reaksiyonlarla ilgili dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Yediklerinize ve bulunduğunuz ortamın hijyenine dikkat etmelisiniz. Bunun dışında gün sizin için oldukça keyifli geçecektir. Çalışan Koç'lar bugün işlerinizi toparlamalı ve çalışma arkadaşlarınızla ortak faaliyetler için yapacaklarınızı tespit etmeniz faydanıza olacaktır. Kararlılığınız ve bilginiz doğrultusunda fikirleriniz bugün kabul görecektir. Özel yaşamınız da ise kendinize zaman ayırın…

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Jüpiter geriliyor. Ortak parasal işleriniz yavaş ilerleyebilir. Bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Yolunda gitmeyen, size zorluk çıkaran konuları fark etmelisiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Bu dönemde ortak kazanç alanınızdaki akışta aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz paralar zamanında gelmeyebilir. Eskiden kalan vergi, sigorta borcu, kredilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Spiritüel çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>