Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk son günlerde yanınıza gelip gelip gidiyor. Ondan bir dokunuş bekler gibisiniz. Sizin gibi bir aşk insanının aşka gösterdiği bu dönemsel duyarsızlıklar, size belli referanslarla yaklaşan insanların cesaretini kırıyor.

Etrafınızda projektörler yanıyor, ama siz önünüzdekileri göremiyorsunuz. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var.

Sıkıntıları atacaksınız. Şansınız yaver gidecek. Şansınızın size kısa vadeli güldürü oyunları oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olacak. Onlara pek sıcak olmayan davranışlarla bu zorunluluğu hissettirmemeli, onların size bir zamanlar gösterdiği konukseverliği unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkileriniz sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor. Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu kaos sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve yöneticisi Merkürün gücü gayet olumludur. Bu sizehayatında, toplumla birebir ilişkinizde faydalar sağlar. Titiz çalışmak, seçici olmak, görev duygusu ve sorumlulukla hareket etmek gerekir. Kovalar özgür olmayı severler. Fakat bu Yeniayda sıkı çalışmak gerekiyor. Finansal çıkarlar özelliklehayatında veya özel yaşamda bir hayli önemsenir. Mantık öylesine etkilidir ki, duygularla karar verilmez. Fırsatlar karşınıza çıksa bile, uzun vadeli oluşuna bakılır. Çizdiğiniz sınırları kimsenin aşmasına izin vermezsiniz. Ekonomik düşünürsünüz ve ona göre ihtiyaçlarınızı alırsınız. Sizin için bir ilişkide güven kadar önemli olan bir başka olgu, sevdiğiniz kişinin size bağlılığıdır. İş hayatında garanti ve sağlamlık kadar, başkalarını geçmek, önde olmak, başarıya ulaşmak sizin için bir tutkudur. İş yerinde veya işle alakalı bir ortamda önemli birisiyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizde farklı hisler uyandırır. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde parasal konularda atılacak imzalara, verilen sözlere dikkat edin. 23 Eylül sonrası işleriniz hızla yoluna girer. Bir yolculuk, görüşme gerçekleşir. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Yeniay gerçekleşiyor. Bir süredir aksattığın diyete yeniden başlama kararı alabilir ya da spor yapmaya başlayabilirsin. Özellikle ilişkisi olan bir Kova burcuysan senin için yoğun bir gün olacak. Bugün sosyal hayatında kendini fazlasıyla hareketli hissedebilirsin. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşının davetini geri çeviremeyebilirsin. Arkadaşlarınla geçmiş hakkında konuşmak anılarını tazeleyecek. Sorunlara kulaklarını tıkamak istediğin bir gün. İçinden geldiği gibi davranarak dikkatleri üzerine çekebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Kova burcuysan, bir günlüğüne de olsa, ani bir kararla yola çıkabilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkmak için ideal bir gün.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ruhsal anlamda kendinizi rahatlatmanın yollarını arayabilir ve iletişimden uzak doğal bir ortamda kendi zihninizi dinlemek ve tüm yaşadığınız olumsuzluklardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay, bazı endişelere ve ortaklı konulara işaret etmekte. Duygusal açıdan kendinizi yıpratmamalısınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay ortak maddi konularda, ortakve girişimlerde yeni bir başlangıca işaret edebilir. Ayrıca bugün burç değiştiren Venüs ile birlikte hedefleriniz, planlarınız doğrultusunda sizden yaşça büyük veya olgun kişilerden, üstlerinizden veya patronlarınızdan destek göreceğiniz bir dönem başlıyor.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Fazla sorumluluk almaktan kaçının. Ayrıca, sizi öfkelendiren konuları fazla büyütmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs'ün karizmatik, krizlere açık Akrep burcuna geçmesinin yanı sıra, 17 derece Başak'ta Yeni Ay'ın meydana geliyor. Bu görünümler kazanç kapınızda bereketi artıracaktır. Ortaklık teklifleri alabilir, ortağınızla yeni yatırımlara imza atabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Duygusal yaşamınız içinde mutlu hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda oluşan, hem fiziksel hem ruhsal bütünlük size iyi gelir.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>