Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi hala unutamadığını söylemesi sizi hiç etkilemiyor. Defteri kapatıp eskiciye vermişsiniz. Ama onun bu ısrarının, ondan ayrıldığınız uzun zaman içinde, başka bir ilişki yaşamamış olmanızdan kaynaklandığını da biliyorsunuz.

Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik içindesiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzüleceksiniz.

Kazancınız sizi tatmin ediyor. Yine de vazgeçemediğiniz bazı özel zevklerinizle, kazancınızın sınırlarını sürekli zorluyorsunuz. Yakında elinizden geri dönüşü olan yüklü bir para çıkacak.

Bazı ilişkilerinizde kullanılmaya zemin hazırlıyorsunuz. Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar eden biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz katılımla ilgili, içinizde bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Onu isteyip istemediğinizden pek emin değilsiniz. Biraz daha ısrar bekliyor gibisiniz. Çok özleminizi çektiğiniz uzaktaki dostunuzun haberini alacaksınız. Onun bugünlerde gelme ihtimali sizi çok sevindirecek. Aile bağlarını önemsemez görünüyor, ama aile bireylerinizi çok seviyorsunuz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki-ailevi yaşam-projeler gibi önemli konuları destekleyicidir. Evlenmek,ortaklığı kurmak mümkündür. Bir fırsat veya bir teklifin göstergesidir. İlişkinizdeki sorunları gidericidir. Bir yuva kurmanız veya mevcut yuvanızın dirlik ve düzeninin sağlanması bu kavuşum sayesinde mümkündür. Keyiflendirici ve kişisel anlamda sizi tatmin edici bu kavuşum geleceğe dönük verilecek bir kararın işaretçisi olabilir. Aile içinde bir problem ortadan kalkabilir. Birortaklığı kurulabilir. Partnerinizin size olan sevgisi, ilgisi artabilir. Bir başka şehre veya ülkeye yerleşim kararı alınabilir. Bir yatırım yapılabilir. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, finansal-iş-ilişki gibi meselelerin halledilmesi için zamana ihtiyacınız olduğunu işaret etmekte. Şu anda bazı işleriniz istediğiniz gibi yürümüyorsa, bunu kendinize dert etmeyiniz. Tedirginlikle karar vermeyelim. Projeleriniz için görüşmeler, toplantılar, bazı kişilerle bir araya gelmek adına yapılacak bağlantıların çok iyi gözden geçirilmesi gerekir. Böylece sorun yaratabilecek noktaların önüne geçilmiş olur. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, bir çok mesele üzerinde durmamıza neden olur. Ancak biz kendimize güvenmek ve bir takım insanları kafamıza takmamamız gerekiyor. Yoksa kurcalar dururuz. Saat 10:48 Ay-Mars görünüm etkisinde, dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmeniz için, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyiniz. Saat 22:32 Ay-Neptün görünüm, etkisi, her zaman olduğu gibi sizi rahatlatıyor. Farklı bir dünyanın içine çekerek ruhunuzu okşuyor. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa süreliseyahati yapmak zorunda kalabilirsin. Teknolojik aletlerle ilgili sorun yaşaman mümkün.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde hak ve haksızlık konuları gündeminizde olabilir. Yersiz bazı konuşmalar canınızı sıkabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında ani değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlükve uğraşlarınızın ön plana çıkacağı bir günde detaylara, hesapla ilgili konulara karşı daha titiz ve mükemmeliyetçi davranabilirsiniz. Yardımcılarınızdan, çalışma ortamınızda astlarınızdan destek alabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortaklaşa parasal konularda bazı sıkıntılara ve zorlanmalara maruz kalabilirsiniz. Önemli gelecek planlarınızı ertelemeyin ve işlerinizin sorumluluklarını es geçmemeye özen gösterin.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati günlük temponuzu hareketlendirir. Çalışanlarınızın dertlerini dinlemek, onlarla aile ilişkisi kurmak ve karşılıklı destek vermek istersiniz. Bu arada sindirim sistemiyle ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Midenizi yormadan hafif yiyeceklerle beslenmenizi öneririz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 25"
Ay
Kova
27° 13' 16"
Merkür
Koç
17° 56' 58"
Venüs
Boğa
03° 49' 56"
Mars
Koç
01° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 40"
Satürn
Balık
16° 46' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 16"
Lilith
Başak
23° 35' 34"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>