Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz biraz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından bitirilmek üzere. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Son günlerde yavaş yavaş da olsa bir hareketliliğe doğru gidiyorsunuz. Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız rtıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz.

Gereksinimleriniz, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Buna izin vermiyorsunuz. Bu da sizin maddi problemler yaşayan biri olmanızı önlüyor.

Flört eden iki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Tam tersine haddinizi aşan eleştirilerinizle onların ilişkisini aşındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, zorunluluklar, bencillikler, insanların çıkarcı ve tuhaf davranışları bizi rahatsız edebilir. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, sağlıklı yaşama önem vermenin, bu anlamda işlere yönelmenin ve insanlarla kurulacak güçlü iletişimin yararını işaret ediyor. İştahımız yükselebilir. Bu konuda dikkatli olmamızda fayda var. Eski dostlarınızı görmek, onlarla sohbet etmek moralinizi yükseltecektir. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, karşılıklı kurulacak olumlu bağlantıların ilişkiyi güçlendireceğini işaret ediyor. Özel veya genel manada kendinizi gayet keyifli, mutlu ve eğlenceli hissedeceğiniz saatlerdir. Gergin hava yumuşar, paylaşımlar artar. Çevrenizde bulunan kişiler de aynı ruh halinde gibidir. Bu nedenle sempati yüksektir. Sevgiliniz güzel bir şeyler söyler. Hayatınızda kimse yoksa, biriyle tanışmanız an meselesidir. Ayrılmışsanız, partneriniz arar. Evlilik, flört, uzun seyirli ilişkilerin başlangıcı için bu görünüm bonus değerdedir. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğin işlerin bugün seni biraz zorlayabilir. Acele tavırların da işleri karıştırmana sebep olacak.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkiler konusunda şanslı bir zaman dilimi alacağınız romantik yaklaşımlar sizi geleceğe yönelik bazı hayalleri kurdurtabilme noktasına getirebilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda gelişmeler olabilir. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırın. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlere yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak işlerinizde başka insanlardan alacağınız destekler, gelecek planlarınızın tıkır tıkır çalışmasına sebep olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana yönelik dilekleriniz devreye girecek.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havada aşk kokusu var. Partnerinizle harika bir dönem geçiriyor olmalısınız. Sakın bu sürecin gölge tarafını kullanıp ayrılık yaşamayın. Ne de olsa egoların çok yükseldiği bir süreç içindesiniz. Yeni aşk ihtimali kafanızı karıştırmasın. Uzaklardan gelen kimselerle yakın diyaloglar başlayabilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 44' 16"
Ay
Kova
28° 24' 17"
Merkür
Koç
17° 59' 40"
Venüs
Boğa
03° 56' 05"
Mars
Koç
01° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 46' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 01"
Neptün
Balık
28° 58' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 33"
Lilith
Başak
23° 36' 07"
True Node
Koç
15° 21' 15"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>