Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlamsız bir nedenle tavır aldınız, bunu siz de biliyorsunuz. Bu oyunu fazla uzatmamanızda yarar var. Yoksa fazla naz aşık usandıracak. Ayağınızı denk almalısınız.

Yeteneklerinizalanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Bazı ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünüyorsunuz. Önünüzde hızla yaklaşan ödemeler, bugünkü savurganlığınıza izin vermiyordu. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var.

Arkadaşlarınızdan biri, sizi çok ayrı özel bir yere koymuş, gereken karşılığı veremiyorsunuz. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzla kırgınlığınız var. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşamı onunla oturup konuşmak için uygun görüyorsunuz. Bu görüşme isteğinizde sizi bir sürpriz bekliyor olacak. Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatı yakalayacaksınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 04:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Sizler de aşkın ve hayatın tadına varmak istediğiniz bir gündesiniz. Sevdiğimiz insandan veya karşımıza çıkan kişiden tüm beklentimiz, sıcacık yüreğiyle bizi sarıp sarmalaması, bizi kendinden ayrı bir varlık olarak görmemesidir. İlgi bekliyoruz. Bize nasıl davranılırsa, biz de aynı şekilde karşılık vereceğiz. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, sizi finansal ortaklıklar, kredi, miras,sözleşmesi gibi konularda destekleyicidir. Hesabınızı gayet iyi yaparsınız, çıkarlarınızı en iyi şekilde korursunuz. Düzensiz yürüyen ve bu nedenle canınızı sıkan meseleleri şimdi detaylı ele alarak hızlı bir şekilde yoluna koyabilirsiniz. Hukuksal haklarınızı iyi öğrenerek, bir yanlışlık varsa bunlara müdahalede bulunarak rahatlarsınız. Burada önemli olan, sizin dağılmadan, iyi bir şekilde organize olarak, derinlikli gözden geçirerek meselelere bakmanızdır. Bir teklif veya fırsatla karşılaştığınızda bunun yarar-zarar hesabını bu kavuşum sayesinde gayet iyi yapabilirsiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkan fırsatlar, kararlarını gözden geçirmene neden olabilir. Maddi kaygılarını ailenle paylaşmalısın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkisi olmayan kovaların önemli tanışmaları gündemde olacak. Beraberlikleri olan kovalar geleceğe yönelik önemli konuşmalar yapabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerinize, evliliğinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Daha iyi ve anlayışlı bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınızda yaptığınız yatırımlarınız var. Ancak bunlar zamanla gelişecek ve başarılarınıza şaşıracaksınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, gündeminizde ilişkiler var. Eşinizle, evliliğinizle ilgili hassasiyetler ortaya çıkabilir. Bir ilişkiniz yoksa bugün yeni tanışıklıklar konusunda istekli ve heyecanlı davranabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal konularda eşinizle veya partnerinizle konuşmalarınıza dikkat edin. Vereceğiniz kararlarda düşüncesiz adımlar atmayın. Aranızdaki sevgi bağlarını güçlendirmeye çalışın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlar karşınıza sorun olarak çıkabilir. İkili ilişkilerde bugün tartışmalardan şiddetle kaçının. Öfkeli ve iğneleyici sözlere maruz kalabilirsiniz. Kendiniz bu tutum içinde olabilirsiniz. Ayrıca boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılı durumlar olabilir. Bağırsak düzeninize özen gösterin. Bazen hayatı hafife almak da gerekir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 10" R
Ay
Balık
01° 04' 25"
Merkür
Koç
18° 05' 53"
Venüs
Boğa
04° 09' 57"
Mars
Koç
01° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 47' 54"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 22"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>