Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı davranışlarınızı onu kıskandırmak için yaptığınızı düşünüyor. Oysa durum hiç de böyle değil. Bunu ona anlatmak zorundasınız. Siz düpedüz yeni birine yakınlaşıyorsunuz.

İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor. Hafta içinde önünüze yığılan işlerle adeta atağa kalkacaksınız.

Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz. Beklediğiniz bir paranın gelmemesi sizi kötü durumda bıraktı. Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma, böyle durumlarda sizi düzlüğe çıkartıyor.

Birkaç arkadaş arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmayı tarafsızlıkla izlerken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz. Bunu hiç istemediğiniz için bu konuda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir arkadaşınızın davetinde güzel vakit geçirecek, yeni insanlar tanıyacaksınız. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz tatili, hafta içi bir günlük kaçamakla telafi edeceksiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Pazar günümüz Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. İlişkiler öne çıkıyor. Mevcut beraberliğinizde partnerinizin saygı, sevgi, güven gibi olguları size hissettirmesi ve gururunuzu okşaması gerekir. Eğer sorunlarınız varsa, bunları kişiliğinizden ödün vermeden ifade etmeye çalışınız. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, eğer istenirse pekala problemlerin çözülebileceğini vurguluyor. Olgun, ılımlı ve birbirinizin fikirlerini dinleyerek hareket ederseniz, problemleri çözebilirsiniz. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişki veortaklığı gibi konularda sadece mantığımızı değil, yüreğimizin sesini de duymamız gerektiğini vurguluyor. Gerçekten sevdiğiniz, birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz, bireysel olarak kendinizi ifade edebildiğiniz bir ilişkiyi tercih etmeniz gerekir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, yeni biriyle tanışmanın veya ilişkimiz varsa partnerimizle özel bir akşam geçirmenin işaretçisidir. Duygularını açık ve net şekilde ifade edebilen nazik insanlardan hoşlanırız. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına verdiğin sözü tutuyorsun. İlişkinde kararlı bir yapıdasın.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkiler ve Eskiden yapılan bazı hatalar gündeminizde olabilir. İlişkilerde yapılandırmanız gereken sorunları artık bitirin.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa alanda ve evliliğinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden öğrenebileceğiniz çok şey var.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRLİKTE çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddi kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda romantik güzel etkiler yaşarken, diğer yandan da çabuk parlamaya meyillisiniz. Sevdiğinizle konuşmalarınız üzerine eğilebilir, problemlerinizi daha rahat halledebilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk aniden kalbinize bir kor ateş gibi düşer. İkili ilişkilerde kontrolsüz bir roller coaster içinde olacağınız bir pazar günü yaşarsınız. Topluluklar, arkadaşlıklar sizin için ne kadar önemli olsa da özel hayatınızın etkisini iliklerinize kadar hissedersiniz. Yeni maceralara atılmak, hayatın farklı tatlarını ayrımsamak için hiç durmadan harekete geçin.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>