Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu anlamanız gerek. Gitgide uzaklaşır gibi davranması, sizin elinizde olmayan nedenlere bağlı olabilir. Önünüze koyacağınız belirli bir ayrılık süreci, gidici ya da kalıcı kararlarınızın kabulünde kolaylıklar sağlayabilir.

İlginç projeleriniz zaman istiyor. Acelecilik yanlış tercihleri getirebilir. Kendinize olan haklı güveniniz, bu sıralar olumluluklar kadar olumsuzluklara da çok açık.

Bugünlerde sizi düşündüren bazı harcamaların kaçınılmaz olduğunu biliyorsunuz. Geleceğe yönelik düşüncelerinizi belli bir süre için erteleme yolunda aldığınız uyarılar, bu süreyi zarar verici ölçüde uzatabilir.

Yakın arkadaş çevrenizde biraz hüzün yaşadığınız bir ilişki, sizden hüznün dışında, daha yapıcı duygular istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz.Özellikleyaşamında yaşayabileceğiniz sorunlara karşı dikkatli olmalısınız. Beklemediğiniz bazı aksilikler olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Koç burcu geçişi saat 01:13 itibariyle etkili olacak. Cumartesi günümüz  bu enerjinin etkisi altında başlıyor. Etrafınızdaki kişilerin gönlünü fethetmekten yanasınız. Olumlu ve kendine güvenli hareket edebilirsiniz. Amacınıza erişmek için gayet kuvvetli bir hareket özgürlüğüne sahipsiniz. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, sizler açısından gayet olumludur. En cazip özelliklerinizi karşı cins üzerinde cinsel anlamda ifade edebilmenizde, dile getirmenizde sizi itekleyicidir. Çevresel ilişkilerde ise, insanların dikkatinden kaçmanız pek mümkün değildir. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, mesleki konular, ailevi meseleler, sorumluluklar, yeni girişimler yönünde bir hayli güçlendiricidir. Siz ne kadar hazırsanız, bu enerji  o denli sizi öne çıkartıcıdır. Lafınızı sözünüzü esirgemeden, ne istiyorsanız açıkça belirterek hedefinize kilitlenirseniz, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz. Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, gün içinde yapılacak görüşmelerin olumlu yönde gelişmesini sağlar. Öğretmek, öğrenmek, bağlantılar kurmak, insanlarla bir araya gelmek, buluşmak, konuşmak ve yazışmak gibi işlerde size hız kazandıran olumlu bir destektir. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilir ve duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sınırsız sayıda yaratıcı ve yeni fikriniz var. Aralarından birisini seçip üzerine gitmeniz durumunda oldukça tatminkar sonuçlar elde edebilirsiniz. Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir. Maddi kazançlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş'in desteği özellikle eğitim, yabancılar ve yurtdışına ait konularda size yeni açılımlar getirmekte. Yabancılarla ilgili ortaklıklar ya da düşünsel açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar mümkün. Bu aradaortamında daha yorucu koşullar gündeme gelebilir. Bu dönemde fiziksel açıdan kendinizi daha gergin bulabilir ve eldeki işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi dengede tutmaya bakın. Bazı fikir ayrılıkları yüzünden çatışabilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorunlar varsa bunlara tepki vermek yerine konuşmayı deneyerek çözüm arayın. Aksi halde kırgınlıklara ve kavgalara hazır olun.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve ilgi ihtiyacınız artarken, bugün eski aşklarınız aklınıza gelebilir ve eski arkadaşlarınızla görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınızda değer verdiğiniz insanlarla hem mantıklı hem de duygusal olarak tatmin edici paylaşımlarınız söz konusu olacaktır. Önemli paylaşımlarınızı 19.00 a kadar gerçekleştirebilirsiniz. İlişkiler açısından beklentileriniz karşılanacaktır. 19.00 sonrasında geçici bir tansiyon problemi yaşayabilirsiniz, hareketli bir enerji ile akşamı tamamlıyorsunuz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması mümkündür. Bu, dıştaki etkenlerden daha çok, sizin yalnızlığa göstereceğinizi dirençten kaynaklanacaktır. Arkadaşlarınızı yanınıza alıp kendinizi evin veya ofisin dışına atabilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 50" R
Ay
Koç
02° 50' 30"
Merkür
Koç
19° 28' 48"
Venüs
Boğa
06° 52' 08"
Mars
Koç
03° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 58' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 28"
Lilith
Başak
23° 51' 58"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>