Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Huzur şimdilik size yetiyor. Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bugün küçük bir övgü sizi mutlu edebilir. Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olur. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama giyim söz konusu olduğunda kendinizi tutamıyorsunuz.

Alacağınız bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz.

24 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 08:13 Mars-Jüpiter görünümüyle güne adım atıyoruz. Birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz bu enerji, yarım kalan işlerin bitirilmesini sağlıyor. İş ve kazanç fırsatlarını görebilmede, doğru bir karar verilmede gayet olumludur. Sizi baskı altına alan sorunları farklı bir pencereden ele almanızı sağlar. Çıkarlarınızı koruma ve kollamada, arzu ve isteklerinizi ilgili kişilere güçlü bir şekilde bildirmede bu enerjiden fayda görürsünüz. Takım çalışması, dayanışma ve bazı dedikoducu insanları saf dışı bırakabilmede bu görünüm faydalıdır. 24 Nisan saat:19:40-19 Mayıs saat:16:10 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreçte uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Genel olarak Venüs-İkizler geçişinde aşk her an kapıyı çalabilir, sosyal ilişkiler genel olarak etkilidir. İlişkide iletişim sizin için gayet önemlidir. Sözünün arkasında duran, sıcacık, güçlü, güven dolu ve sevdiğini koruyan, kollayan kişileri eş olarak tercih edersiniz. Sizin için kafaca anlaşmak kadar tensel uyum, çekicilik, dış görünüş de önemlidir. Sevgilinizin, eşinizin girdiğiniz ortamda beğenilmesi gururunuzu okşar. Saat 21:40-23:40 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. İlişkinizde sorun olsa bile, birbirinize destek veriniz. Empatide bulununuz. Fikirlerinizi sevdiğiniz kişiyle paylaşırken, farklı düşünebileceğinizi biliniz. Bu zaman diliminde gerginlik yaratabilecek konulardan uzak durunuz. Saat 23:40 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, anlaşabildiğiniz kişilerle konuşmayı, rahat edebileceğiniz ortamları tercih edersiniz. Güzel bir gün olsun. Başarı, sağlık ve güzelliklerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığın kişinin çekingen tavırları geri adım atmana neden olabilir. Akşamüzeri evdeki bir eşya bozulabilir.

24 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden gizlemek istediğiniz bazı konularda sırların ifşa olması riski söz konusudur. Sosyal çevrenizden saklamak istediğiniz bazı durumlar bugün bir dost kanalı ile başkalarına ulaştırabilir. Stres konulu hastalıklara dikkat.

24 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda dönüşümler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiye kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularda sürprizler olabilir. Ev hayatınızdaki olaylar sizi değişime itebilir. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda inatlaşmalar ve rekabet eder tarzda davranışlar içinde olmaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Bu tavır içinde olursanız planladığınız her şey ters tepebilir. Bugün karşı cinsle de sürtüşmeler yaşayabilirsiniz ukala tavırlar içinde olmamaya özen gösterin ve ilişkinizde yaşananları kimseyle paylaşmayın yaşadıklarınız size özel olsun. Bekar Kova'lar ise bugün işiniz gereği karşılaştığınız ya da birlikte çalıştığınız bir insanla duygusal yakınlaşmalar yaşanabilir duygularınızı bir ilişkiden beklentilerinizi net olarak ortaya koymalı ve karşınızda ki insana bir şans vererek hareket etmelisiniz.

24 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi, yeteneklerinizi ve enerjinizi sergilerken rahat hissedemeyebilir, ilişkilerde daha fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için iletişim konusunda sakin ve dinlenmiş bir zihin yapısı ile olaylara yaklaşarak, bugün şartları fazla zorlanmaması gerektiğinin farkında olmalı ve öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız.

24 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda romantizm rüzgârları öne çıkabilir. Becerilerinizi geliştiren her türlü spor faaliyetiyle uğraşmak hoşunuza gidecek. Eğlenceli bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişki, para, aşk ve uyum gezegeni Venüs 20 Mayıs'a kadar sizin eğlence alanınıza yerleşiyor. Demek ki vur patlasın çal oynasın enerjisi hayatınızı etkisi altına alacak.

24 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın canlanmaya başlayacağı bir dönemin ilk gününü yaşayabilirsiniz. Bu durum, sizi oldukça memnun edecekse de, sosyal yaşam yoluyla harcamalarınızın da artabileceğini unutmayın. Masraf yaparken dikkatli olmalısınız.

24 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>