Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin imrenerek baktığı ilişkinizde ummadığınız küçük pürüzler çıkabilir. Şimdiye kadar yapmadığınız bir şeyi yapıp aşk yaşamınızı sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bazı plansız, programsız alınan kararlar sizin daha çok çalışmanıza neden oluyor. İş yükünüz her geçen gün bir kat daha artıyor. Ama siz üstesinden geldikçe, hem sizin kendinize güveniniz hem de arkadaşlarınızın size güveni artıyor.

Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Bazı harcamalarınızdan ufak kısıntılar yapmak sizi daha da rahatlatabilir. İhtiyacınız olan bir alış verişi bugünlerde yapmayı düşünebilirsiniz.

Bir sırra ortak olmanız size vicdan azabı yaşatabilir. Kısa bir süre içinde bu sırrı gerekli kişilerle paylaşmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, sorun da buradan kaynaklanıyor. Sizin fikirlerinizden çok etkilenen bir yakınınızla yakından ilgileniyorsunuz. Size zaman zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görüyorsunuz. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji,  kısa bir yolculuk veya bir işle alakalı verilecek kararın göstergesidir. Bu sizi mutlu edicidir. Ne zamandır görüşmeyi düşündüğünüz kişiyle bir araya gelebilirsiniz. Saat 14:06 Ay-Pluto mücadeleci görünümü,  kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Bazı insanlara altın tepsiyle sunulanları, zorlukla elde etmek sizi yormaktadır. Böylesi özel ve farklı bir insanın sisteme boyun eğmesi yanlışlık, haksızlık diye içinizden geçirirsiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünümü, akşamı keyiflendiren bir enerjidir. İlişkideki uyumu güçlendirir, paylaşımı destekleyicidir. Her iki kişi de, bir arada olmaktan zevk alırlar. İlk buluşma için  bu saat dilimi gayet uygun olup,  partnerinizle  hoşça vakit geçirmenizi sağlar. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal anlamda size daha fazla bir derinlik kazandırıyor. Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Aile bağlarınızı güçlendirici çalışmalar içindesiniz. Bazı bireyleri bir araya getirme planları yapacaksınız.

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark etmiş olabileceğiniz gibi, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konular veya yaratıcılık gerektiren başlıklarda yeni başlangıçlara açık günlerdesiniz. Bugün ve yarın, ikna yeteneğiniz ve pazarlık gücünüz yüksek olabilir. Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde görüşmelerin yoğun olduğu zamanlar olabilir. Ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar var. Keşfetmek ve anlamlandırmak için yolculuklar planlayabilirsiniz. Gün içinde etrafınızdaki kişilerle düşüncelerinizi paylaşmak size iyi gelecektir. Akşama doğru keyifli konular söz konusu.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YATIRIM, miras yada alacak gibi konularda beklentisi olan Kovalar iyi gelişmelerle karşı karşıyasınız. Maddi yönden oldukça şanslısınız.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam destekler alırken, romantik bir görüşme yapabilir, sevdiğiniz kişilerle tatil planlayabilir, enerjinizi spora, eğitim faaliyetlerine, basın yayın gibi işlere yönlendirerek, hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlara bağlı işlerinizde, veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6. Evinizde seyahat edecek olan mars; günlük angarya işlerinizi arttırabilir, sağlıkla ilgili konulara dikkat etmekte fayda var, ateşli rahatsızlıklar, mide, ciğerler hassaslaşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle agresyon ve stres yaratıcı durumlar ortaya çıkartabilir. Bunun yanı sıra, sürekli mesai, sürekli çalışma ve bundan yakınma durumu oluşabilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 03" R
Ay
Balık
27° 51' 49"
Merkür
Koç
19° 14' 44"
Venüs
Boğa
06° 26' 59"
Mars
Koç
03° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 21"
Lilith
Başak
23° 49' 42"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>