Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size yapılanı hak etmediğiniz. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Ama onun da bu yaptığınızı hak etmediğinizi görmeniz gerekiyor.

Yetkilerini kullanarak sizinle sürtüşen biri,hayatınızı sorunlu yaşamanıza neden oluyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmaya karar verebilirsiniz.

Biraz zorlanıyorsunuz, ama eskide kalan darlıklarınızla kıyasladığınızda durumun yine de kötü olmadığını görüyorsunuz. İki alacaklınızdan biri, vadeyi uzatma teklifinizi geri çevirebilir.

Bugünlerdeki tanışmalar sizin için önemli. Bir araya geldiğiniz bir gurubun içindeki yabancı bir yüz, bugünlerde belleğinize yerleşecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkış yolu aradığınız bir problemle uğraşıyorsunuz. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz bocalıyorsunuz. Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz.

26 Haziran 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atacağız.  Kendinizi başkalarına orijinal bir şekilde, yaratıcı tarzda ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Ancak dış seslere, insanlara da kulaklarınızı kapatmayınız. Tarafsız davranmayı bildiğiniz sürece el üstünde tutabilirsiniz. Saat 02:22-20:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli.  Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız. Saat 20:56 Ay-Akrep burcu geçişi, size pek uymasa da, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya gidebilirsiniz. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı,  fakat çoğu insanın  bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,  

26 Haziran 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal aşırılıkların zararlı olduğunu bildiğiniz için, temkinli ve sakin hareket etmek istediğiniz bir gün. Siz, sessiz kalarak karşı tarafı sınamak isterken, onlar da, sizin adınıza karar vermekten çekiniyor. İlk adımı sizden bekleyen kişilerin tavırlarını yanlış değerlendirebilirsiniz. Bugün iştahınız oldukça açık. Formunuzu korumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yaşanabilecek, sizi rahatsız edici gelişmelerin aslında sonunda sizin lehinize sonuçlar doğurduğunu görerek şaşırabilirsiniz. Ancak, sizi rahatsız eden gelişmelerin nedeni olan kişilere aşırı tepkiler vermemeye dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 9 Ağustos'a kadar, Mars Yengeç burcuna geçiyor ve ülkemizi ilgilendiren konuları, güvenlikle veya ev ya da aileyle ilgili başlıkları ön plana çıkartıyor ve kısmen de, stres nedeni oluyor. Bu süreçte, duyarlılık ve duygusallık artabilir. Sakinliğimizi korumamız ani tepkilerden kaçınmamız gerekebilir. Bu durum özellikle, Koç, Oğlak, Terazi ve Yengeç burçlarını daha çok etkileyeceği için bu burç mensupları duygusal anlamda gergin veyaanlamında oldukça yoğun denilebilecek bu döneme hazır olmalılar. Bu anlamda, Çarşamba, Perşembe Cuma günü yaşanan ve yaşanabilecek olaylar bugünden başlayarak Ağustos ortalarına kadar sürebilecek dönem açısından çok çok ufak ölçekli birer örnek oluşturabilir. Tartışmalı ortamlardan uzak durmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Haziran 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Gün içinde akışta kalmaya özen gösterin. Tartışmalara açık zamanlar var. Öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Düşüncelerinizi paylaşmak için acele etmemenizde fayda var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları tarafından gözetip kollanmayı asla kabul etmiyor her şeye olumsuz tepki veriyorsunuz. Dostlarınızı da kendiniz gibi güçlü ve hiç kimseye hesap vermeyen kişileri seçiyorsunuz. Bu kadarı sizler için fazla.

26 Haziran 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren aşk hayatınızda sizi son derece keyiflendirecek haberler alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz. Yaptığınız işlerle de ön plana çıkabileceğiniz bugün, eğlenceli etkinliklerde ve görüşmelerde yer alabilir, spora zaman ayırabilir, mutlu ve enerjisi yüksek bir gün geçirebilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlara bağlı işlerinizde, veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars sizleri hem günlük yaşantınızda hemortamınızda epey yorup sizden yüksek performans göstermeniz için zorlayacaktır. Özellikle bağırsaklarınız, boşaltım sisteminizde sorunlar baş gösterebilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir bu dönemde. Yanınızda birilerini çalıştırıyorsanız onların sorunları sizi biraz boğabilir bu süreçte.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

26 Haziran 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 40' 37" R
Ay
Balık
27° 15' 18"
Merkür
Koç
19° 13' 02"
Venüs
Boğa
06° 23' 54"
Mars
Koç
03° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 55"
Neptün
Balık
29° 02' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 13"
Lilith
Başak
23° 49' 26"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>