Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir. Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz belki de. Uzaklarda bir yerde gördüğünüz umut, kapınızın önünde olabilir.

Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğinizinki gibi gelebilir. Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor.

Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir. Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak.

Bir arkadaşınızla ilgili yapılan dedikoduların üzerine gitmenizde yarar var. Bu, sizin iyi bir dostluk gösteriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh durumunuz bugünlerde bir coşma isteği içinde. Bugünü, özel günler sayfanıza yazmanız çok mümkün. Biraz duygusallığın pençesindesiniz. Kırılganlığıedinmiş gibi davranışlarınız var. Akşam saatlerinde alacağınız telefonda uzun, uzun konuşup konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak, o an ve önümüzdeki günlerde tavırlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Ailenizin durumu, güvenliğiniz, kişisel anlamdaki tüm işlerinizi hassasiyetle ele almanızı sağlıyor. Ancak bu hassasiyet, daha verimli olması, işlerlik kazandırılması, güçlendirilmesi yönünde olumludur. Fakat endişe, aşırı bağlılık, fazla duyarlılık sizi yorabilir. Bilinçli hareket edilirse, hiçbir sorun kalmaz. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı, güvenilir, tatminkar bir yaşam için, kendinizi geliştirmeye, eksiklerinizi tamamlamaya, ilişkilerinizi güçlendirmeye çalışmanın önemini vurguluyor. Kendinize özen göstermeyi bilmelisiniz. Sorunlardan kaçmak veya her şeyi fazla duyarlı ele almak sizi zorlayabilir.  Bu enerji,  rahatlatıcı haberlerin, fırsatların işaretçisi olabilir. Bir şeyleri tamir edebilir, düzeltebilir, moralinizi güçlendirebilir. Verilen bir yanlış karardan dönmenizi, kafanıza taktığınız bir meseleyi halletmenizi sağlayabilir. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirmek anlamında size yardımcıdır. Burada en önemli nokta, gelir ve gider dengenizi sarsabilecek dağılmanıza yol açabilecek kararlar almamaktır. Bütçenize mutlaka özen gösteriniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Satürn açısının sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilir ve kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı,yaşamınızı, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz şeyleri veya neyin hayalini kuruyorsanız o durumu ilgilendiren başlıkların üzerine gidebileceğiniz günler. Şansınızı denemek istiyorsanız uygun koşullar mevcut. Siz topu oyuna sokun, bakalım pasa kim gelecek? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar ve sizi ön plana çıkaran koşullar var. Hafta sonu olmasına karşın çokçıkarabilirsiniz. Çalışkansınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kışkırtıcı, ilgi çekici ve bir o kadarda pozitifsiniz. Bunların bir araya gelmesi moralinizi yüksek tutmaya yarayacak. Partnerinize karşı o kadar yalın ve saf davranıyorsunuz ki onu böyle karekterinizle kazanmış oluyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birliktehayatınız için muazzam bir destek alırken, hayatın içinde sevildiğinizi, korunduğunuzu, olası her problemde şartların nasıl da sizi desteklediğini bir kere daha fark ediyor olacaksınız. Bu süreçteteklifleri alabilir,değiştirebilir,hayatınızda yükselebilir ve hatta prim veya maaşınızda bir artış bile yaşayabilirsiniz. Ancak değişiklikler için birkaç gün bekleyerek yeni işlerinizin startını 1 temmuz itibariyle vermeniz sizin faydanıza olacaktır. Yeni ay haftasında olası sağlık sorunlarınız vurgulanabilir ve özellikle mide ve hazım problemleri yaşayabilirsiniz, ancak hızla iyileşmenizi destekleyen etkiler almaktasınız. Bu süreçte yeteneklerinizi geliştirmek için bir kursa başlayabilir, yaşamınıza yeni bir evcil hayvan katmayı düşünebilir ve evinize bir yardımcı da alabilirsiniz Tabi ki 1 Temmuz'da işe başlaması kaydıyla. Yeniay anında etkin olan Uranüs Mars karşıtı, iletişim konusunda ani çıkışlar için sizi uyarırken, patronlar, kardeşler, aile büyükleri, yolculuklar ve görüşmelerde ani sorunlarla karşılaşma olasılığınızı vurgularken, eğer çok uzun zamandır devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa, iletişim problemlerini zirveye çıkarabilir ve ayrılık getirebilir

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, uzak yolculuklar, uzak akrabalarla iletişim veya tanımadığınız yerlerde bulunma isteğiniz aktif olacak. Aşk hayatınızın yoğunlaşmasıyla, kendi özelinize ayırmanız gereken vakit fazla olabilir. Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmalı, kendinize özen göstermelisiniz

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars sizleri hem günlük yaşantınızda hemortamınızda epey yorup sizden yüksek performans göstermeniz için zorlayacaktır. Özellikle bağırsaklarınız, boşaltım sisteminizde sorunlar baş gösterebilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı tahammülünüz azalabilir bu dönemde. Yanınızda birilerini çalıştırıyorsanız onların sorunları sizi biraz boğabilir bu süreçte.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 43" R
Ay
Balık
28° 47' 13"
Merkür
Koç
19° 17' 19"
Venüs
Boğa
06° 31' 39"
Mars
Koç
03° 10' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 25"
Satürn
Balık
16° 57' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 33"
Lilith
Başak
23° 50' 07"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:41

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>